Pandurii a definitivat lotul pentru cantonament

Pandurii Târgu Jiu va efectua, în următoarele două săptămâni, un stagiu de pregătire centralizată la baza de antrenament de la stadion. Lotul convocat de antrenorul Călin Cojocaru pentru cantonament a fost definitivat, acesta renunţând deja la trei jucători, dar mai poate suferi modificări şi în perioada de pregătire centralizată.

Pandurii Târgu Jiu a susţinut la finalul săptămânii trecute un ultim meci de verificare în urma căruia antrenorul Călin Cojocaru s-a decis asupra unora dintre jucătorii aflaţi în probe. După acest al cincilea test al iernii, antrenorul Călin Cojocaru a renunţat la trei dintre jucătorii sosiţi după reunire, Alexandru Stan (U Craiova 2), Lică Mândrean (Gaz Metan Mediaş) şi Pape Gassama (Sima Aguilas), ultimul neputând fi transferat din cauza vârstei sale.

Pe nigerianul născut în 1996, crescut de US Creteil, Pandurii nu-l putea legitima, deoarece are interdicţie la transferuri de jucători care depăşesc vârsta de 20 ani. Cojocaru i-a oprit, în schimb, pe nigerianul de 19 ani Korade Adedoyin, care provine de la Hamilton Academical, unde fusese împrumutat de Everton, şi pe francezul Steven Goma.

Jucătorii convocaţi pentru cantonament vor reveni la baza de pregătire a clubului luni după-amiază, când vor intra în cantonament de la Centru de Copii şi Juniori al clubului. Pe parcursul primei săptămâni de pregătire centralizată au fost programate deja două meciuri de verificare, cu o selecţionată de minifotbal locală şi un al doilea amical cu CS Hunedoara.

În perioada scursă de la reunirea lotului, antrenorul Călin Cojocaru a programat foarte multe jocuri de verificare pentru a vedea jucătorii aflaţi în probe. Astfel, pe lângă meciul cu CS Hinedoara, Pandurii a mai disputat amicale cu ACSO Filiaşi (1-0), Jiul Rovinari (4-1), Vulturii Fărcăşeşti (1-1) şi Viitorul Dăeşti (1-2).

Vizualizări: 687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: