Nistor: Aş fi foarte bucuros ca vineri stadionul să fie plin şi să marchez

Universitatea Craiova va reveni pe propriul gazon pentru prima dată într-un meci oficial în acest an, vineri, când este programat meciul cu Gaz Metan Mediaş. Înaintea acestui meci noua achiziţie, Dan Nistor, a spus că îşi doreşte să îl învingă pe teren pe fostul său antrenor de la Pandurii, Edi Iordănescu.

Dan Nistor a declarat că speră să nu-i dezamăgească pe fanii Universității Craiova la debut. Fostul pandur  își propune să marcheze încă de la primul meci, programat vineri, de la ora 20:00,  pe stadionul „Ion Oblemenco”, cu Gaz Metan Mediaș.

Nistor a declarat că îl apreciază pe Edi Iordănescu, antrenorul viitoarei adversare, cu care a lucrat la Pandurii, dar speră să-l învingă. Fostul căpitan al lui Dinamo este foarte optimist și spune că Universitatea nu va avea emoții să prindă play-off-ul, deoarece are o echipă peste media campionatului: „Mă bucur foarte mult că a venit atâta lume să cumpere bilete la meci. Sper să nu-i dezamăgesc pe fani şi îmi doresc să înscriu chiar vineri, la debut. Normal că mă aşteptam să fiu primit cu atâta căldură, pentru că eu cred că sunt un fotbalist destul de bun şi voi demonstra asta pe teren. Aş fi foarte bucuros ca vineri stadionul să fie plin, să marchez şi să se strige ‘Ceapă!’, ‘Ceapă!’. Aş avea o nouă poreclă şi m-aş bucura foarte mult. Mi-am adus şi familia aici, şi băiatul, ne-am mutat la Craiova, deci totul este ok. Sper din tot sufletul să-l fac leu pe copil. Va fi un meci important, greu, pentru că Gaz Metan este o echipă bună şi are un antrenor bun, pe care-l cunosc. Nu ştiu cum va aborda meciul. Ştiu că este un antrenor foarte bun, pentru că am lucrat cu dânsul la Târgu Jiu şi am făcut lucruri destul de frumoase acolo. Îmi doresc foarte mult să câştigăm, pentru că am auzit că o să vină foarte multă lume. Sper să ne încurajeze, să ne ducă spre victorie. Din punctul meu de vedere, nu ar trebui să avem emoţii în privinţa play-off-ului. Avem o echipă peste media campionatului din ce am văzut în această perioadă. Sper să nu mă înşel. Aici sunt condiţii de zece stele, nu de cinci! Nu are nimeni ce să comenteze şi trebuie să câştigăm meciul de vineri. Vom vedea cine se va lupta pentru titlu după aceste patru meciuri. Apoi, toate echipele care vor intra în play-off cred că vor avea o şansă la campionat“.

Cristi Bărbuț consideră și el că este bine pentru el și coechipierii săi că Universitatea nu este luată în serios în lupta pentru titlu, deoarece echipa din Bănie va avea astfel un culoar mai favorabil.

Vizualizări: 919

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: