Victorie pentru Pandurii în ultimul amical jucat înainte de cantonament

Pandurii Târgu Jiu a câştigat cu scorul de 2-0 ultimul meci amical programat înaintea stagiului de pregătire centralizată. Gorjenii au învins pe CS Hunedoara prin golurile marcate de Steven Goma şi Patrick Popescu.

Pandurii Târgu Jiu a ajuns la cinci meciuri amicale disputate de la reunirea lotului. În mai puţin de trei săptămâni gorjenii au jucat mai multe meciuri amicale decât de obicei, scopul acestora fiind de a urmări mai mulţi tineri jucători aflaţi în probe.

Al cincilea joc de verificare din campania de pregătire a lotului pentru partea a a doua a campionatului s-a încheiat cu victoria celor de la Pandurii cu scorul de 2-0 în faţa echipei de Liga 3 CS Hunedoara, formaţie cu care Pandurii vor mai juca încă un amical şi la finalul săptămânii viitoare.

Antrenorul Călin Cojocaru a trimis pe teren, în prima parte a meciului mai mulţi jucători pe care au evoluat în majoritatea meciurilor de până acum, cel mai probabil cei pe care se va baza şi în campionat. În prima repriză au evoluat: Cătălin Iovicin (min.30 Alexandru Achiriloaiei) -  Borisav Zlatarić, Alexandru Catrici, Daniel Ciobanu, Alexandru Vasilescu, Aurel Pirciu, Kazuki Takahashi, Alexandru Trancă, Alexandru Dinu-Ivănescu, Adrian Tănăsoiu, Alexandru Bodea.

Marea majoritate a celor care au rămas la Pandurii din prima parte a campionatului au evoluat în prima repriză, la finalul căreia scorul a fost 0-0. În repriza a doua au evoluat pentru Pandurii mai mulţi jucători aflaţi în probe dar au mai fost păstraţi pe teren şi câţiva jucători care au evoluat în prima repriză: Achitiloaiei (min. 60 Opriţa) – Alexandru Cuțitoiu, Leonard Gheorghe, Daniel Ciobanu, Alexandru Stan, Alexandru Dinu-Ivănescu, Cristian Ştefan, Korede Adedoyin, Albert Cornicioiu, Patrick Popescu, Steven Goma.

Golurile au fost marcate de francezul Steven Goma, jucător de doar 18 ani aflat în probe la Pandurii,  în minutul 55, şi de Patrick Popescu, în minutul 57, dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri. După acest ultim amical jucători de la Pandurii au primit două zile libere urmând ca de luni să intre într-un cantonament de pregătire centralizată la baza  de antrenament a clubului.

Galerie foto





Vizualizări: 1,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: