Pandurii definitivează lotul după amicalul cu FC Hunedoara

Pandurii Târgu Jiu va susţine vineri încă un meci amical pentru ca antrenorul Călin Cojocaru să îşi poată definitiva lotul pentru perioada de pregătire centralizată.  Gorjenii vor juca cu începere de la ora 14:00 cu o formaţie din Liga 3, FC Hunedoara.

Pandurii Târgu Jiu a ajuns la cinci meciuri amicale în perioada de iarnă, majoritatea acestora fiind de fapt teste pentru tinerii jucători aflaţi în probe sau care au fost aduşi sub formă de împrumut de la alte formaţii. Antrenorul Călin Cojocaru a dorit mai multe meciuri amicale şi pentru a-şi omogeniza jucătorii nou veniţi cu cei aflaţi deja în lot de anul trecut, dar la fiecare joc a avut şi câte 2-3 jucători în probe.

Următorul test pentru jucătorii aflaţi în probe este meciul de vineri cu FC Hunedoara, programat de la ora 14:00, joc care Cojocaru speră că-l va putea disputa pe terenul trei cu iarbă: „Poate că vineri cu Hunedoara vom juca măcar pe terenul 3 de antrenament, cel cu iarbă. La ultimul meci a fost uşor îngheţat şi a trebuit să jucăm pe tereul 2, cel sintetic”. 

În ultimul amical de meircuri, cel cu Viitorul Dăeşti, antrenorul echipei Pandurii a mai testat un francez şi un nigerian. Decizia finală în privinţa celor doi, dar şi în ceea ce priveşte ceilalţi jucători veniţi în probe, o va lua vineri, după amicalul cu FC Hunedoara, pentru că la începutul săptămânii viitoare echipa va intra în cantonament pe plan local, la baza de antrenament a clubului. „După amicalul cu Hunedoara, jucătorii vor avea două zile libere, apoi vom intra în cantonament la baza proprie. Voi decide până atunci care dintre jucătorii nou-sosiţi vor rămâne la echipă”, a precizat antrenorul Cojocaru.

Conform programului anunţat de cei de la Pandurii, încă două meciuri amicale se vor disputa pe perioada stagiului de pregătire centralizată şi unul înainte de reluarea campionatului.

Vizualizări: 945

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: