Baschetbaliştii CSM Târgu Jiu revin sămbătă în campionat

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu va debuta în partea a doua a acestui sezon sâmbătă, când au programat un meci pe teren propriu. Echipa din Târgu Jiu va întâlni în acest prim meci din lupta pentru evitarea retrogradării pe CSM Miercurea Ciuc.  

CSM Târgu Jiu începe partea a doua a sezonului cu un meci programat pe terenul propriu, la Sala Sporturilor, cu CSM Miercurea Ciuc. Antrenorul Claudiu Alionescu va putea alinia un lot mult mai bun decât la precedentele meciuri pentru că au revenit la pregătire şi jucătorii sârbi care au avut probleme până acum. Jovan Djurasevic a primit recent viza şi a revenit la antrenamente cu echipa fiind disponibil pentru meciul de sâmbătă iar Stefan Andrejevic şi-a reluat şi el antrenamentele dar este puţin probabil să fie apt la acest meci. „Djurasevic se antrenează cu echipa şi nu mai sunt probleme, deci va putea juca. McClain s-a integrat foarte bine după primele meciuri jucate şi suntem mulţumiţi de evoluţia sa. În ceea ce-l priveşte pe Andrejevic cred că nu ne vom putea baza pe el decât la următorul meci”, a spus directorul CSM, Robert Bălăeţ. În schimb va putea debuta canadianul Yohanny Dalambert care a fost transferat de puţin timp şi nu este încă la forma necesară pentru a da maxim la acest meci.  „Avem puţin timp la dispoziţie să îl integrăm şi pe jucătorul canadian pentru meciul de pe data de 1 februarie, însă vom avea şi mai mult timp pentru prima deplasare care va fi la Sighet, pe data de 29 februarie”, a spus antrenorul CSM, Claudiu Alionescu, atunci când a fost adus jucătorul canadian.

Suporterii echipei locale de baschet sunt aşteptaţi la Sala Sporturilor sâmbătă, cu începere de la ora 18:30 pentru a urmări meciul dintre CSM Târgu Jiu şi CSM Miercurea Ciuc.

Vizualizări: 600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: