Gilortul Cărbuneşti va debuta în noul sezon la Mediaş

Gilortul Târgu Cărbuneşti va face parte din seria a 7-a a Ligii 3 şi va juca cu echipe din Hunedoara, Vâlcea sau Sibiu. În urma tragerii la sorţi, echipa pregătită de Florin Popete va juca în deplasare în prima etapă a turului, cu echipa a doua a celor de la Gaz Metan Mediaş.

În urma tragerii la sorţi care a a vut loc joi la sediul FRF, Gilortul Târgu Cărbunești, a aflat seria din care va face parte şi programul turului. Gorjenii din Liga 3 vor face parte din seria a şaptea, cu echipe din judeţele apropiate, respectiv Hunedoara, Vâlcea şi Sibiu. Adversarii echipei din Cărbuneşti în noul sezon sunt: CSM Deva (HD), CS Măgura Cisnădie (SB), CSM Jiul Petroşani (HD), ACS Minerul Costeşti (VL), CS Gaz Metan Mediaş 2 (SB), AFC Hermannstadt 2 (SB), ACS Viitorul Şelimbăr (SB), ACS Flacăra Horezu (VL) și CS Viitorul Dăeşti (VL).

În urma tragerii la sorţi s-a stabilit că Gilortul va debuta în noul sezon, în deplasare, la Mediaş, cu echipa a doua a găzarilor. În etapa a doua Gilortul are programat primul meci pe teren propriu, cu CSM Deva.

Noul format al Ligii 3 are 100 de echipe participante, acesta fiind împărțite în 10 serii egale. Primele două clasate din fiecare serie vor disputa un baraj în dublă manșă iar învingătoarele acestor jocuri se vor duela între ele, tur-retur. Cele 5 câștigătoare vor obține dreptul de a evolua în sezonul următor al Ligii 2.  În noul format vor retrograda ultimele două clasate din fiecare serie împreună cu echipa de pe locul 8 cu cea mai slabă linie de clasament.

După stabilirea componenței seriilor Ligii 3, a fost stabilit și programul acestora. Gilortul va disputa meciurile din tur după următorul program:

Etapa 1: Gaz Metan Mediaş 2 – Gilortul Târgu Cărbuneşti;

Etapa 2: Gilortul Târgu Cărbuneşti – CSM Deva;

Etapa 3: Minerul Costeşti – Gilortul Târgu Cărbuneşti;

Etapa 4: Gilortul Târgu Cărbuneşti – Viitorul Dăeşti;

Etapa 5: Viitorul Şelimbăr – Gilortul Târgu Cărbuneşti;

Etapa 6: Flacăra Horezu – Gilortul Târgu Cărbuneşti;

Etapa 7: Gilortul Târgu Cărbuneşti – AFC Hermannstadt 2;

Etapa 8: Jiul Petroşani – Gilortul Târgu Cărbuneşti;

Etapa 9: Gilortul Târgu Cărbuneşti – Măgura Cisnădie.

Vizualizări: 621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: