Pandurii, pregătire pe repede înainte a meciului cu Rapid

Pandurii a pregătit pe repede înainte meciul cu Rapid, primul pe care echipa din Târgu Jiu îl dispută în noul sezon. Între două teste Covid-19 şi drumuri ale oficialilor la comisiile FRF, jucătorii nou veniţi au fost legitimaţi şi echipa va pleca vineri spre Bucureşti pentru meciul cu Rapid.

Deşi meciul cu Rapid este al doilea programat în acest sezon, Pandurii nu a jucat primul meci cu Metaloglobus pentru care aşteaptă o reprogramare din partea FRF, după ce cazul va fi judecat săptămâna viitoare de către Comisia de Disciplină. Pentru că a avut un jucător infectat cu coronavirus, Pandurii nu s-a antrenat câteva zile, până a primit al doilea test negativ la toţi jucătorii.

În aceste condiţii, meciul cu Rapid a fost pregătit doar trei zile, dar antrenorul Călin Cojocaru se bucură momentan că sunt rezolvate toate problemele legate de legitimarea jucătorilor şi speră chiar să facă o figură bună în meciul cu Rapid, bazându-se mai ales pe dăruirea jucătorilor săi: „S-au rezolvat toate problemele din acest punct de vedere, toţi jucătorii vor fi legitimaţi şi vom aborda cu toate forţele meciul cu Rapid. Am urmărit şi eu şi jucătorii meciul cu Viitorul al celor de la Rapid, sunt o echipă bună, dar nu de speriat, nu e o diferenţă foarte mare între echipe, dar singurul lucru negativ din partea noastră este că nu avem o omogenitate aşa de bună în relaţiile de joc. Sper, şi sunt convins, că vom compensa prin dăruire şi prin ura faţă de toate răutăţile care s-au spus nefundat la adresa noastră”.

Tehnicianul pandurilor se referă la faptul că echipa a fost acuzată că nu ar fi făcut teste COVID-19 şi că nu ar fi dorit să joace meciul din prima etapă cu Metaloglobus.

Meciul dintre Rapid şi Pandurii se dispută sâmbătă, de la ora 17:30, fiind transmis în direct de Digi Sport.

Vizualizări: 747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: