Pandurii cere FRF o altă oră pentru meciurile de vineri

Având posibilitatea de a juca în nocturnă pe noul stadion din Târgu Jiu, Pandurii Târgu Jiu va solicita FRF să joace meciurile la o altă oră decât cea oficială a jocurilor din Liga 3. Clubul a explicat că va face aceste demersuri pentru a putea avea suporterii alături la meciurile de pe teren propriu.

Suporterii din cele două galerii ale echipei din Târgu Jiu,  Regiment Târgu Jiu şi Blue Boys 62, au anunţat că nu pot fi prezenţi la meciul cu Jiul Petroşani din cauza orei la care acesta este programat.

Directorul sportiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Camilian Floroiu, a explicat de ce meciul cu Jiul Petroşani nu poate fi amânat pentru o altă oră, precizând că la o astfel de decizie trebuie luaţi în considerare mai mulţi factori iar decizia finală va aparţine FRF: „Este o problemă destul de delicată, dar cred că vom putea ajunge la o înţelegere şi cu Federaţia Română de Fotbal, pentru că, dacă se progamează meciul mai târziu trebuie să se folosească nocturna, clubul gazdă ar trebui să plătească o zi de cazare în plus şi masa echipei vizitatoare şi este destul de complicat. Dar o să încercăm să găsim înţelegere şi la federaţie şi să mutăm meciurile undeva la ora 17:00, aşa cum eram programaţi dacă jucam sâmbăta. Dar având prioritate Liga a doua joacă sâmbătă echipa din Liga a doua, noi urmând să jucăm meciurile de acasă vinerea. Acum, la cald, îi înţeleg, pentru că, fiind la şcoală majoritatea, nu reuşesc să mai ajungă la meciuri. Va trebui să avem o discuţie să vedem cum putem ca aceste lucruri să fie ok şi pentru ei şi pentru club”.

Meciul din etapa a 8-a, dintre Pandurii Târgu Jiu şi Jiul Petroşani, se va disputa vineri, cu începere de la ora 15:00.

Vizualizări: 925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: