Gilortul, fără portar şi cu lotul decimat înaintea jocului cu liderul

Gilortul Târgu Cărbuneşti va avea cel mai dificil meci de pe teren propriu în acest weekend, dar antrenorul Mihai Dinu e totuşi optimist. Gorjenii primesc vizita liderului din seria 7 a Ligii 3, CSM Reşiţa, una dintre cele mai puternice echipe din campionatul celui de-al treilea eşalon.

Gilortul nu pare în cea mai bună formă după ce a pierdut etapa trecută la Petroşani în faţa celor de la Jiul, dar cel puţin antrenorul gorjenilor are un moral bun.

În etapa a 8-a la Cărbunești vine liderul din seria în care joacă cele trei echipe gorjene, CSM  Reșița. Echipa din Cărbuneşti se confruntă în continuare cu probleme de lot şi mai multe accidentări, dar antrenorul Mihai Dinu este optimist înaintea jocului de sâmbătă.

„Noi am pierdut nemeritat meciul cu Jiul Petroşani dar, din câte am observat eu la Liga a treia sau cel puţin la meciurile din seria aceasta se poate întâmpla orice. Adică oricând se poate face o surpriză cu orice echipă. Reşiţa are şapte victorii din şapte meciuri, este o echipă bună, are un antrenor bun, au jucători de Liga 1 dar nu-s de speriat. Avem într-adevăr şi accidentaţi şi multe probleme, acum ne-a plecat şi portarul francez, avem foarte mulţi indisponibili dar asta nu e o problemă că are cine să joace”, a spus Dinu la Accent Tv, tehnicianul considerând că poate face o surpriză chiar şi cu jumătate din lot în faţa formaţiei lui Dan Alexa.

Meciul de la Cărbuneşti se va juca sâmbătă, de la ora 15:00, tot atunci când cea de-a treia echipă din Liga 3 din Gorj, ACS Viitorul Târgu Jiu 2 se va deplasa la Voința Lupac.

Vizualizări: 1,851

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: