Pandurii a pierdut amicalul cu Ripensia

Pandurii Târgu Jiu a pierdut al doilea meci programat în perioada de pregătire de la Timişoara. Gorjenii au fost învinşi cu 4-0 de timişorenii de la Ripensia într-un amical disputat în week-end.

Ripensia s-a impus cu scorul de 4-0 în meciul amical disputat sâmbătă cu Pandurii. Aflate în perioada cantonamentelor de iarnă, ambele echipe şi-au folosit întregul lot disponibil în cele două reprize a câte 60 de minute fiecare. Gorjenii se află de o săptămână în cantonament la Timișoara, iar timișorenii se pregătesc centralizat la Buziaș.

Partida desfășurată pe terenul din satul Urseni a avut o brigadă de arbitri. Ripensia a deschis scorul după 19 minute de joc, prin Cristian Pădurariu, după care s-a înscris din nou abia în minutul 71, prin Vlad Tudorache. Ultimele două goluri au fost marcate de Denis Golda şi sârbul Nemanja Sokovic. Antrenorul Călin Cojocaru i-a trimis pe teren din primul minut pe: Aldescu – Luzemo, Diau, Moisie, Grecu, Bunga, Felipe Acosta, Vaida, Goma şi Zaborowsky iar în repriza a doua au mai intrat: Oprița, Iovicin, Corduneanu, Erhard, Cojocaru, Filip, Dobre, Velcotă, Rasoveanu, Peia, Habet, Răchișan.

Cei de la Pandurii au anunţat că vor juca sâmbătă cu CS Hunedoara, conform programului anunțat inițial dar au găsit înţelegere la Ripensia în ultimul moment. Programul anunţat de Pandurii mai includea un amical cu ACS Poli Timişoara, pe 3 februarie și cu Ripensia Timişoara, pe 5 februarie. În primul amical din acest stagiu de pregătire Pandurii a trecut cu 2-1 de CSC Dumbrăvița.

Vizualizări: 483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: