Stoican a scurtat cantonamentul orădean cu două zile

Antrenorul Flavius Stoican a decis să scurteze cu două zile stagiul de pregătire pe care echipa sa l-a efectuat la Sânmartin, în Bihor. Iniţial fusese anunţat încă un meci amical pentru duminică, 31 ianuarie, dar echipa a revenit la Târgu Jiu încă de vineri.

Cantonamentul de la Sânmartin al celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu s-a încheiat încă de vineri şi ultimul meci anunţat pentru duminică, 31 ianuarie, nu s-a mai disputat. Echipa lui Flavius Stoican a încheiat cantonamentul din Bihor printr-un triunghiular programat pe la Baza Tineretului din Oradea, cu echipele locale Luceafărul  Oradea și CA Oradea.

Aflată la final de pregătire, spre deosebire de echipele de Liga 3 care abia s-au reunit, ACS Viitorul a câștigat ambele jocuri care s-au jucat pe durata a câte 45 minute fiecare, cu scorul de 3-0.

În meciul cu CA Oradea, pentru echipa lui Stoican toate cele trei goluri au fost marcate de fortul jucător al celor de la Luceafărul Oradea, atacantul Daniel Paraschiv. În meciul cu Luceafărul Oradea, cele trei goluri au fost marcate de Șerbănescu, Buia și Enache.

Ultimul amical programat la Oradea, cu SCM Zalău, care trebuia să se dispute duminică, a fost anulat iar echipa a ajuns la Târgu Jiu vineri seară. 

În primul amical din acest cantonament ACS Viitorul s-a impus cu 1-0 în meciul cu Chişineu Criş iar precedentul amical a fost pierdut, scor 3-2 pentru ASU Politehnica Timișoara.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: