Rotaru: Noul antrenor al Craiovei va fi o mare surpriză

Patronul Universităţii Craiova Mihai Rotaru a anunțat cum îl va alege pe înlocuitorul lui Corneliu Papură. Acesta promite o mare surpriză pentru suporterii oltenilor.

Corneliu Papură a plecat de la Craiova după cele şapte  meciuri fără înfrângere, la doar două luni și jumătate după ce a fost numit din nou. Finanţatorul Mihai Rotaru caută acum un tehnician care să ducă Universitatea pe locul I. Patronul oltenilor a dezvăluit cum arată profilul tehnicianului care îi va conduce echipa spunând că va fi un tehnician care nu cunoaște Craiova și România.

În presa din România s-a vorbit despre faptul că ar negocia cu Emil Săndoi, Adrian Mutu, Gică Craioveanu sau Walter Zenga, după ce Reghecampf a fost dat ca sigur pe banca oltenilor dar Rotaru a infirmat toate aceste variante. „Cele trei sau patru variante apărute în presă nu sunt adevărate. O să venim cu o surpriză. Gică Craioveanu (n.r. despre care s-a zvonit că ar putea fi antrenor) este prietenul nostru, colegul meu de serviciu, dar nu a vorbit nimeni despre o astfel de variantă. Antrenorul poate să fie român sau străin, nu am o problemă din acest punct de vedere, dar va fi o surpriză. Eu spun că acum nu se gândește nimeni la el. Nu pot să spun că este Zenga, x sau y”, a declarat patronul formației Universitatea Craiova pentru Pro Sport.

Mihai Rotaru vrea un antrenor surpriză și spune că se gândește la un tehnician care nu a mai lucrat în România. „Provocarea cea mare este să găsim un antrenor care nu a lucrat în România sau la Craiova. Avem mai mulți antrenori care ne-au fost propuși de-a lungul timpului și care au fost studiați. De acolo vom alege. Unii au contract la echipe mai bune sau mai puțin bune. Noul antrenor al Craiovei va fi o mare surpriză. Nou antrenor își va putea aduce un secund. Nu cred că poate refuza să lucreze cu preparatorii noștri fizici, la ce CV au”, a mai spus finanțatorul grupării din Bănie.

Vizualizări: 873

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: