Pandurii a rămas din nou fără antrenor

Pandurii Târgu Jiu a ajuns la  cel de-al treilea eşec consecutiv cu Tibi Bălan pe bancă, după ce sâmbătă a pierdut şi meciul cu Farul Constanţa. Echipa lui  Ianis Zicu s-a impus cu 5-0,  iar la finalul partidei antrenorul Tiberiu Bălan şi-a anunţat demisia.

Pandurii nu a reuşit să ia puncte nici de la Constanţa deşi noul antrenor, Tibi Bălan, era extrem de optimist înaintea meciului cu Farul. Nu este clar pe ce se baza tehnicianul gorjenilor când spunea că echipa va obţine rezultate bune în următoarele trei etape, atunci când a fost numit, pentru că Pandurii nu a reuşit să ia nici un punct de trei etape.

Gorjenii au pierdut la scor meciul cu Farul, care a obținut cea mai clară victorie din acest sezon, impunându-se cu 5-0. Gazdele au avut nevoie de doar trei minute pentru a deschide scorul. Lansat pe partea stângă, Alexandru Stoica a preluat perfect, depășindu-și adversarul, care nu a mai avut altă soluție decât un fault, iar lovitura de pedeapsă a fost executată perfect de Kanda. Diferența s-a mărit în minutul 10, când Alexandru Stoica a luat o acțiune pe cont propriu, a depășit trei fundași gorjeni, l-a servit perfect pe Ionuț Stoica în fața porții și atacantul central al Farului a împins mingea în poartă.

Două minute mai târziu, Alexandru Stoica și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, finalizând din centrul careului o acțiune rapidă de atac. Asaltul constănțenilor a continuat și doar intervențiile portarului Pandurilor la șuturile lui Ionuț Stoica și Alexandru Stoica a făcut ca scorul să rămână neschimbat. Doar până în minutul 32, când Madikaba Doumbia a insistat la o mingea în careul oaspeților și a obținut o nouă lovitură de pedeapsă. De această dată, Antonio Cruceru și-a asumat execuția și a marcat fără probleme.

Scorul la pauză a fost stabilit în minutul 38 de Madikaba Doumbia, care a reacționat rapid la o mingea respinsă de apărarea adversă și a șutat puternic din centrul careului. După pauză  constănţenii au redus motoarele și jocul s-a echilibrat. Oaspeții au căutat golul de onoare, cu șuturi de la distanță, dar nu au nimerit poarta. Cea mai importantă fază din repriza secundă s-a petrecut în minutul 71, când Ionuț Stoica a avut o intrare periculoasă asupra portarului celor de la Pandurii, iar centralul a considerat că atacantul constănțean merită cartonașul roșu și l-a trimis mai devreme la cabine. Până la final, nu s-a mai întâmplat nimic spectaculos, iar FC Farul a obținut un nou succes pe teren propriu, confirmându-și încă o dată invincibilitatea la Constanța şi urcând pe podium în Liga 2.

Pandurii păstrează însă  lanterna  roşie dar  au rămas fără antrenor, pentru a doua oară în mai puţin de o lună.

Farul Constanţa – Pandurii Târgu Jiu 5-0

Stadion: Farul (Constanţa - Constanţa);

Farul: Muţiu - Cană, V. Lică, Antoche, D. Panait - Doumbia, Mitrov - Al. Stoica, Ant. Cruceru, Kanda - I. Stoica. Rezerve: Udeanu - Nicola, Carabela, P. Petre, Greu, Halep, R. Zamfir. Antrenor: Ianis Zicu

Pandurii: Mih. Cotolan - Rob. Bratu, D. Ciobanu, Oiţă (cpt.), Vişan, P. Popescu, Lu Yuefeng, Al. Dinu, Trancă, Rasoveanu, Takahashi

Rezerve: Iulian Dinu - P. Chiş, Vasilescu, Nichifor, Nic. Cotolan, I. David, Şendroiu. Antrenor: Tiberiu Bălan.

Arbitru: Mihai Amorăriţei (Câmpina); Asistenţi: Bianca Florea (Ploieşti) şi Marilena Cătălina Nan (Alexandria); Rezervă: Ionuţ Constantinescu (Galaţi); Observatori: Andrei Ioniţă (Bucureşti) şi Mihai Basarab (Slobozia).

Vizualizări: 1,239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: