Baschet de Liga Naţională, sâmbătă, la Sala Sporturilor: CSM Târgu Jiu - CSM Mediaş

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu va avea un meci dificil pe teren propriu în acest week-end. Sâmbătă,  cu începere de la ora 18:30,  baschetbaliştii au nevoie de sprijinul suporterilor la  meciul  cu CSM Mediaş din etapa a 5-a a Ligii  Naţionale. 

Echipa de  baschet masculin a CSM Târgu Jiu va susţine sâmbătă cel de-al doilea meci  pe  teren  prorpiu din acest sezon. Gorjenii primesc  vizita  puternicei formaţii CSM  Mediaş, la care joacă o mai veche cunoştinţă a suporterilor gorjeni, Stefan Nikolic, jucător care a evoluat la Târgu Jiu pentru CS Energia. Moralul  elevilor lui Claudiu Alionescu nu este cel mai bun, după ce au pierdut trei meciuri consecutiv în campionat, de aceea vor  avea nevoie de sprijinul suporterilor la acest meci care este programat în Sala Sporturilor.


Alionescu nu mai are mari probleme de  lot pentru acest meci, Ioan Alin Borşa revenind pe parchet după o accidentare, iar expertul Adrian Roşu fiind şi el cooptat în lot.” Întâlnim o echipă cu pretenţii din grupa valorică B, o echipă care are în componenţă jucători cu ştate vechi din Liga Naţională, cum sunt Calotă, Nicoară şi Siladji. Dispun de trei jucători străini experimentaţi la acest nivel şi de doi jucători americani calitativi. La ei joacă şi Stefan Nikolic, o cunoştinţă mai veche a publicului din Târgu Jiu şi un om care a pus umărul serios la dezvoltarea clubului Energia”,  a enumerat Alionescu atuurile  adversarilor care pornesc favoriţi la acest meci care va fi foarte dificil pentru echipa sa: „Se anunţă un meci dificil, dar şi noi suntem pregătiţi să facem faţă unei astfel de provocări. Le-am spus băieţilor că atâta timp cât vom munci corect, rezultatele o să apară. Nu mă aşteptam să pierdem cu Constanţa şi cred că am rămas datori şi faţă de publicul spectator. Din punct de vedere al clasamentului, bugetului şi lotului, Mediaş e echipa favorită, însă noi suntem gata pentru o nouă provocare. În aceste meciuri, nu avem decât de câştigat, presiunea este pe echipele cu pretenţii”. 

CSM Târgu Jiu are o victorie şi trei înfrângeri în acest sezon în care Mediaşul se laudă  cu trei victorii. Meciul se va disputa sâmbătă, cu începere de la  ora 18:30, la Sala Sporturilor, iar clubul primăriei face din  nou apel la suporteri  să vină la sală cu cărţi pentru evenimentul  „Cititul deschide lumi noi!" , pentru că mai este nevoie de un metru de cărţi  pentru a ajunge în înălţimea  coşului de baschet, de 3 05 metrii, şi a le dona  apoi copiilor care nu au posibilitatea de a le achiziţiona.

Vizualizări: 653

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: