ACS Viitorul Târgu Jiu omologhează stadionul

ACS Viitorul va disputa sâmbătă primul meci oficial la Târgu Jiu şi trebuie să omologheze stadionul  pe care va evolua, conform regulamentelor FRF. Stadionul din Târgu Jiu  a fost omologat anterior şi de Pandurii Târgu Jiu pentru meciuri de  Liga 2 şi de  FCU Craiova pentru meciuri de  Liga 3.

ACS Viitorul Târgu Jiu a solicitat la începutul  acestui sezon omologarea stadionului din Severin pentru meciurile de pe  teren propriu. Conform regulamentelor FRF la jocurile programate pe un alt stadion trebuie să fie solicitată din nou omologarea de către FRF a  noului  teren pe  care echipa va evolua, în acest caz fiind vorba de Stadionul Municipal din Târgu Jiu. La şedinţa de omologare a stadionului care este programată  astăzi, cu o zi înaintea meciului oficial de sâmbătă, ia  parte reprezentanţii ISU, Inspectoratului de Jandarmi şi au Direcţiei de Sport Gorj, dar şi ai Primăriei Târgu Jiu în calitate de proprietar al stadionului, din partea FRF fiind delegat observatorul federal Mihai Popescu.

Meciul dintre ACS Viitorul şi Dunărea  Călăraşi este programat  sâmbătă, cu începere de la  ora 11:00,  pentru acest meci fiind distributie gratuit invitaţii la Tribuna II în Târgul  săptămânal Succes.  Astăzi clubul organizator a distribuit invitaţii şi pentru Tribuna I a stadionului.

Clubul gazdă a anunţat  că accesul în stadion se va face pe baza invitațiilor primite din partea clubului sau pe baza biletelor care se pot procura  de la casa de bilete  a stadionului , astăzi până  la  ora 18:00 şi sâmbătă până la  ora meciului.  Prețul unui bilet este 10 lei pentru tribunele I și II, respectiv 20 lei pentru tribuna VIP.

Peluzele stadionului vor rămâne închise şi la  acest meci la  fel ca şi la precedentul  joc oficial al  FCU Craiova.  

Galerie foto



Vizualizări: 2,118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: