Derby-ul etapei la judeţ între „petroliştii” din Ţicleni şi Bustuchin

Etapa a 11-a din campionatul  judeţean Gorj  propune duminică un derby între  echipele „petroliştiilor” din Ţicleni  şi Bustuchin. Petrolul Bustuchin se află pe locul 2 în clasament dar la numai trei  puncte de Petrolul Ţicleni care este pe locul cinci.

Ştiinţa Turceni este în continuare lider detaşat în Liga 4 Gorj cu 28 de puncte, la opt  puncte avans dea  doua clasată, Petrolul Bustuchin.  Dacă  echipa din Turceni are un meci relativ uşor , pe teren  propriu, sâmbătă, cu Avântul Baia de Fier, Petrolul Bustuchin nu va avea viaţă uşoară la Ţicleni, acolo unde trebuie să treacă de Petrolul, una dintre echipele experimentate din Liga 4, pentru a păstra locul doi în clasament. Oricare dintre  formaţiile de pe următoarele patru locuri îi pot ameninţa poziţia din clasament  în cazul  unui eşec.

Clasată pe locul trei, dar la egalitate de puncte cu echipa din  Bustuchin, Jiul Rovinari are toate şansele să îşi păstreze invincibilitatea  în această etapă, în care va juca pe terenul  ultimei clasate, Petrolul Stoina.

Aflată pe locul patru în clasament, cu 19   puncte, Vulturii Fărcăşeşti are o deplasare  dificilă, duminică, când va juca cu CS Novaci, echipa   de pe locul şase, cu 17 puncte.

Galerie foto



Vizualizări: 793

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: