Trancă: Am rămas cu sufletul la Pandurii

Unul dintre cei mai vechi jucători din lotul actual al echipei Pandurii Târgu Jiu este gorjeanul Alexandru Trancă, fost junior al Academiei Hagi şi jucător al Universităţii Cluj. Mijlocaşul se află deja de peste un an la echipa din Târgu Jiu şi restanţele financiare au cam aceeaşi vechime, dar spune că joacă cu sufletul pentru echipa oraşului său.

Mijlocaşul de 20 de ani din lotul celor de la Pandurii, Alexandru Trancă, este unul dintre jucătorii cu vechime din lotul actual al pandurilor. Gorjean la  origini, Trancă a făcut o parte din juniorat la Academia Hagi, într-o generaţie care a fost campioană naţională, fiind selecţionat în 2015 şi la echipa naţională Under 15 ani.  

O parte dintre fotbaliştii de la Pandurii şi-au exprimat dorinţa de a pleca în iarnă dacă nu se schimbă nimic la club, dar Trancă se gândeşte să rămână pentru a pune umărul la salvarea echipei de la retrogradare: „Puteam să plec de la Pandurii, dar am rămas cu sufletul aici, vreau să dau totul  pentru echipă, încercăm să scoatem lucrurile la capăt, cum am făcut şi anul trecut, trebuie să facem asta pentru că e echipa oraşului şi m-am născut aici. Jucăm cu inima şi sperăm ca până la urmă să se rezolve toate lucrurile”.

Aflat de peste un an la echipa din Târgu Jiu, Trancă încă mai așteaptă să fie plătit și speră ca acum oficialii clubului gorjean să-și îndrepte privirea și spre jucători. La conferința de presă a clubului Pandurii înainte de deplasarea spre Constanța, Trancă a făcut apel la conducătorii echipei să rezolve problemele financiare și să plătească măcar o parte  din restanțele financiare care trec de un an la mulți dintre jucători: „Sperăm, dacă se poate, ca şi conducerea să fie mai aproape de noi, pentru că deja se termină turul şi nu am primit nici un ban. Iar cei care sunt aici de anul trecut la fel, nu au primit nimic. E foarte greu dar încercăm să facem cât mai multe cu ce avem”.

După ce a jucat şi pentru U Cluj după junioratul de la  Academia Hagi, Trancă  s-a  întors  sezonul trecut la Târgu Jiu pentru a juca la Pandurii.

Vizualizări: 1,047

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: