Cojocaru: În momentul acesta fotbalul trece în plan secund

Cei de  la Pandurii se temeau să se mai antreneze după ce la stadionul lor au fost aduse persoane  venite din afara  ţării şi plaste în carantină. FRF a rezolvat problema şi a suspendat toate  competiţiile  de fotbal, iar clubul a luat decizia de a trimite toţi jucătorii acasă pe perioada suspendării campionatului.

Campionatul Ligii 2 a fost suspendat cel puţin până la finalul lunii martie din cauza epidemiei de coronavirus care s-a răspândit cu rapiditate şi în România, iar la Târgu Jiu decizia FRF a fost aplaudată. În Târgu Jiu  îngrijorarea era şi mai mare decât în alte localităţi care au cluburi în acest eşalon, după ce, de miercuri seară, la hotelul stadionului Municipal au fost plasate în carantină 43 de persoane suspecte de Covid-19.

Antrenorul echipei Pandurii, Călin Cojocaru, e total de acord cu această suspendare a campionatului, o măsură care se impunea. ”E clar că, în momentul ăsta, fotbalul trece în plan secund. Lucrul cel mai important în momentul de faţă este să respectăm regulile şi să trecem peste această nenorocire. Fără sănătate nu putem face nimic. Având în vedere că la stadion au fost băgaţi oameni în carantină, nu eram bine nici psihic. Ne gândeam numai la această problemă. Să ne ajute Dumnezeu să trecem cu bine peste această nenorocire şi să ne întoarcem cu bine la antrenamente. Sănătatea e lucrul cel mai de preţ. Fără ea nu putem face nimic. Este o măsură care se impunea, având în vedere răspândirea virusului în viteza asta”, a spus Călin Cojocaru pentru Liga2.ro.

Toate grupele de  juniori ale clubului  precum şi antrenamentele  primei echipe au fost suspendate până pe  data de 31 martie.

Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: