Baschetbaliştii CSM Târgu Jiu pleacă acasă vineri

Federatia Română de Baschet a suspendat toate activitățile sportive ale echipelor de baschet înscrise în campionatele organizate de federaţie. Baschehbaliştii de la CSM Târgu Jiu au susţinut joi seară  un ultim  antrenament la Târgu Jiu urmând ca de vineri să plece acasă.

Federația Română de Baschet a informat cluburile angrenate în Liga Națională de baschet masculin și feminin că se suspendă activitatea competițională până la data de 31 martie 2020. Măsura a fost luată ca urmare a situației cauzate de COVID-19 (coronavirus).    Inițial, FRB anunțase că toate meciurile se vor desfăşura fără spectatori şi că Liga 1 și competițiile de copii și juniori au fost întrerupte. În vederea prevenirii extinderii pandemiei de COVID-19 s-a luat această decizie dură. Au fost suspendate și meciurile din Turneul Final al Cupei României 3×3, precum și toate competițiile oficiale de baschet 3×3. Echipa de baschet CSM Târgu Jiu avea programat jocul cu Miercurea Ciuc, sâmbătă, 14 martie, de la ora 17.00.

Așadar, niciun meci de baschet nu se va desfășura pe teritoriul României până cel puțin la finele lunii în curs. Măsura a fost luată la câteva ore după ce NBA și-a oprit activitatea, respectiv la câteva minute după ce și FIBA a făcut același lucru. Activitatea ar urma să se reia în cursul lunii aprilie anul curent, în funcție de evoluția situației.

Vizualizări: 432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: