Pandurii ar putea juca cu casa închisă meciul cu Universitatea Cluj

Pandurii a vândut mai multe bilete decât la toate meciurile de pe terenul sintetic din acest sezon doar în prima zi în care casa de bilete a noului stadion s-a deschis. Deşi în prima zi casa de bilete a stadionului a funcţionat doar câteva ore, interesul celor care doresc să vadă noul stadion la primul meci care se va disputa acolo a fost foarte mare.

Inaugurarea stadionului din Târgu Jiu se anunţă a fi un eveniment important pentru gorjeni. Încă de la  deschiderea casei de  bilete  a stadionului, în jurul orei 14:00, biletele s-au tipărit continuu până  la  orele serii. Aproximativ 2000 de  bilete s-au distribuit deja în prima zi de vânzare, iar numărul celor care doresc să participe, atât la inaugurarea festivă şi la  meciul amical dar şi la jocul oficial al echipei Pandurii, este foarte mare. Capacitatea  stadionului este de 12.500 de locuri dar deja aproximativ 2000 de locuri au fost distribuite de Primăria Târgu Jiu celor 1000 de copii, sportivi  legitimaţi la cluburi din judeţ, şi invitaţilor speciali care vor  lua parte  la eveniment.

Dacă ritmul de vânzare a biletelor va rămâne acelaşi, gorjenii de la Pandurii ar putea juca primul  meci de  pe noul stadion cu casa închisă şi ar stabili astfel  şi un record pentru Liga 2. La  meciurile  de pe terenul sintetic gorjenii vindeau cu greu câteva sute de bilete, aspect de înţeles date fiind condiţiile oferite de tribunele terenului sintetic.

Stadionul din Târgu Jiu reprezintă cea mai valoroasă investiţie demarată de autorităţile din Gorj  în ultimi ani, aşa explicându-se şi interesul publicului pentru acest eveniment de inaugurare. Foarte mulţi târgujieni au dorit în aceste zile, după preluarea stadionului de  către primărie,  să intre  în interiorul acestuia, curioşi fiind să îl vadă,  pentru că, până acum, construcţia impresionantă a  fost  închisă şi a fost văzută doar din exterior.

Noul Stadion Municipal din Târgu Jiu a fost omologat săptămâna trecută  către Federaţia Română de Fotbal pentru a găzdui meciuri din campionatul Liga 2 dar primăria va continua demersurile pentru ca FRF să poată organiza şi meciuri internaţionale pe acest stadion, în acest sens procedurile fiind demarate la cererea primarului Marcel Romanescu.

Pandurii Târgu Jiu va inaugura oficial noua arenă în partida cu Universitatea Cluj, programată pe data de 25 octombrie, de la ora 18:00. Până la ora oficială a jocului, de la ora 15:00, stadionul va găzdui un meci amical de inaugurare între o selecţionată a foştilor jucători ai echipei Pandurii şi o selecţionată a foştilor jucători ai echipei naţionale a României.

Galerie foto



Vizualizări: 810

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: