Pandurii negociază cu Săndoi preluarea echipei

Jucătorii de la Pandurii au rămas fără antrenor principal de luni, când Adrian Bogoi a declinat oferta conducerii de a prelua un alt post în cadrul clubului şi a plecat de la Târgu Jiu. Favorit să îi ia locul este Emil Săndoi, care luni s-a aflat la Târgu Jiu pentru a  discuta cu conducerea clubului. 

Antrenorul Emil Săndoi ar putea să revină la Târgu Jiu, pe banca  echipei pe care a promovat-o în anul 2005 în Liga 1. După  ce gorjenii s-au despărţit luni de fostul antrenor Adrian Bogoi, care a ales să  plece după ce a aflat că se doreşte aducerea unui nou antrenor principal şi că i se va oferi un alt post în cadrul clubului.

Emil Săndoi a fost primul antrenor cu care oficialii de la Pandurii au ales să discute, antrenorul oltean  fiind la un pas de revenirea în fotbal. Potrivit informațiilor Gazetei Sporturilor, Emil Săndoi a negociat cu Pandurii și cele două părți sunt aproape să ajungă la un acord. Săndoi e liber din martie, de când a plecat de la FC Argeș, și ar putea debuta chiar vineri pe banca celor Pandurii, în meciul Universitatea Cluj, primul meci oficial care va avea loc pe noua arenă a gorjenilor.

Înaintea acestui meci, Pandruii este pe locul 18, după un start foarte slab în acest sezon. Gorjenii au acumulat doar 7 puncte timp de 13 etape, având o singură victorie în acest sezon şi nici un meci câştigat acasă.

Săndoi a mai antrenat Pandurii Târgu Jiu în perioada 2003 – 2005 reuşind  să promoveze cu echipa din Târgu Jiu în Liga 1.

În cariera  sa, Emil Săndoi a mai antrenat pe Universitatea Craiova, Naţionala României U21, FC Vaslui, Concordia Chiajna și FC Argeș.

Vizualizări: 1,267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: