Pandurii aşteaptă decizia finală în procesul cu asociaţii

Scăpaţi de grija suspendării cererii de faliment a clubului, oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu aşteaptă acum decizia definitivă în procesul cu membrii asociaţi care este în ultima fază şi se judecă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Gorjenii speră că astfel clubul va putea ieşi din insolvenţă şi îşi va relua activitatea normală.

Decizia favorabilă clubului Pandurii, dată de Curtea de Apel Craiova, a dus la suspendarea  cererii de faliment a clubului. Dacă nu obţinea acest succes, echipa de tradiţie a judeţului Gorj ar fi putut să dispară pentru că falimentul devenea efectiv.

Implicat în procesele clubului Pandurii, ca reprezentant al Adunării Creditorilor,  Marin Condescu, este optimist şi consideră că Pandurii va avea viitor și chiar va putea reveni pe prima scenă fotbalistică. „Atât administratorul special al clubului Pandurii, domnul Marin Golea, cât şi Adunarea Creditorilor şi toţi cei care lucrează la club vor să îl scoată din insolvenţă, vor să funcţioneze mai departe şi echipa de seniori dar şi cele zece grupe de copii şi juniori şi să poată reveni pe prima scenă a fotbalului românesc, crescând tinere talente, în ideea că fotbalul va redeveni acel spectacol care se joacă cu spectatori”, a spus Condescu la Radio Infinit după decizia de la finalul săptămânii trecute. 

Instanţa care a suspendat decizia de faliment până la finalul procesului cu asociaţii a considerat că Pandurii poate intra în posesia sumelor restante pe care le are de recuperat de la membrii asociaţi şi pentru care, atât Tribunalul Gorj, cât şi Curtea de Apel Craiova au dat câştig de cauză clubului gorjean. „Lucrurile în instanţă sunt destul de clare, procesele care s-au judecat o dată, şi pentru care există o decizie executorie, nu mai pot să fie întoarse. Ceea ce au făcut membrii fondatori, sfătuiţi nu se ştie de cine, a fost să plătească bani în plus ca să amâne deznodământul care va fi favorabil clubului Pandurii”, a mai spus fostul preşedinte.

Procesul dintre membrii asociaţi şi Pandurii va continua acum la Înalta Curte de Casaţie şi Justişie şi, atunci când nu va exista o decizie definitivă, clubul gorjean va putea recupra banii respectivi de la membrii asociaţi, cel mai probabil fiind ca la sumele deja câştigate să se mai adauge cheltuieli de judecată şi dobânzi de la termenul la care s-a câştigat primul proces de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: