De ce nu poate pleca Universitatea Craiova în Uzbekistan sau Kazakhstan

Universitatea Craiova ar putea face pregătirea pentru reluarea sezonului într-o altă ţară. Patronul Mihai Rotaru a făcut deja demersuri în acest sens şi a căutat locuri de cantonament în Germania, Uzbekistan sau Kazakhstan, ultimele două state având graniţele închise.

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, vrea să ducă echipa Craiovei în altă țară pentru a relua antrenamentele de grup pentru continuarea sezonului. Acesta a dezvăluit faptul că formația din Bănie încearcă în această perioadă să găsească o metodă prin care să părăsească România, cu scopul de a se pregăti pentru reluarea campionatului. Rotaru a spus că a fost refuzat deja de țări precum Germania, Uzbekistan sau Kazakhstan și așteaptă în continuare un răspuns din partea Cehiei și Austriei. „Noi am vrut foarte mult să facem aceste teste, ca începând cu 3 mai să plecăm din țară. Am vrut în Uzbekistan, Kazakhstan, dar au granițele închise. Cel mai aproape am fost de Germania, am găsit o bază foarte frumoasă, cu 2 terenuri naturale, condiții de 4 stele. Am luat acordul de la autoritățile landului, acordul final era de la poliția de frontieră, dar a căzut, pentru că au zis că vor să protejeze Germania.  Am făcut tot posibilul în acest sens, dar nu ne-au dat voie. Nu am reușit să găsim. Ne uităm acum la Cehia şi așteptăm Austria. Suntem focusați pe tot ceea ce este în jurul nostru. Dacă nu găsim în următoarele 2-3 zile, nu mai are rost să plecăm, așteptăm până pe 15 mai, când sperăm să ne putem antrena în grup. Dacă găsim luni sau marți, e posibil să plecăm, dacă nu, cade această variantă”, a spus Rotaru, conform digisport.ro.

Liga 1 a fost suspendată din data de 12 martie din cauza răspândirii pandemiei de coronavirus şi de atunci jucătorii nu s-au mai antrenat în grup.

Vizualizări: 515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: