Pandurii au acum vestiare de Europa

Pandurii s-au calificat în Europa League! Nu la nivel de echipă însă, ci atunci când vine vorba de vestiare. De acum Pintilii şi compania se vor schimba în vestiarele modernizate care au fost aranjate după ultimele standarde.

Pandurii au făcut primul pas spre revenirea la Târgu Jiu. Sunt foarte aproape de a finaliza renovările la vestiarele de pe Municipal care arată acum demne de o echipă care participă în cupele europene. Pandurii vor să joace la Târgu Jiu meciul de pe 1 august, contra celor de la FC Braşov.

Linişte, predă domn profesor Grigoraş

Vestiarul în care se vor schimba de acum încolo Pandurii lui Grigoraş e practic gata. Mobilierul a fost comandat de la o firmă locală şi conţine nu mai puţin de 29 de locuri. De altfel vestiarul pandurilor e acum de două ori mai mare ca înainte, fiind nevoie ca un perete interior să fie spart pentru a mări suprafaţa. Interesant e că s-a instalat în vestiar şi o plasmă uriaşă unde Grigoraş îşi poate ţine lecţiile video dar şi o catedră asemănătoare cu cea a unui profesor. De acolo îşi va certa Grig jucătorii în pauzele meciurilor.

29 de locuri are vestiarul gazdelor, în timp ce al oaspeţilor are 19

Abonamentele la vânzare

Pandurii vor scoate la vânzare abonamentele pentru noul sezon în cursul acestei săptămâni. Anunţul este făcut pe site-ul oficial al clubului care menţionează şi preţurile acestora:

-50 lei la Peluze
-150 la Tribuna II
-200 Tribuna zero
-500 Tribuna VIP B
-1000 Tribuna VIP A

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: