Pandurii au ajuns în cantonamentul din Antalya

Fotbaliştii de la Pandurii au plecat sâmbătă, la primele ore ale dimineţii, spre Turcia, de pe aeroportul Henry Coandă din Bucureşti, în jurul orei 18:00 ajungând în Antalya. Delegaţia echipei gorjene numără 40 de persoane şi este condusă de vicepreşedintele USMO, Viorel Temelescu, împreună cu echipa deplasându-se în Turcia şi organizatorul acestui prim stagiu de pregătire, fostul portar Cătălin Mulţescu, precum şi fostul fotbalist Adrian Ilie. Echipa din Târgu Jiu va fi cantonată în perioada 17-29 ianuarie la Hotel Sera din Lara, localitate situată la 12 km de oraşul Antalya. 

Deplasare spre Antalya a celor de la Pandurii s-a desfăşurat fără probleme, echipa ajungând sâmbătă după-amiază la Hotelul Sera din Lara. Echipa gorjeană este cantonată într-o staţiune de la ţărmul Mării Mediterane, situată la 12 km de aeroportul din Antalya. Zborul spre Istambul, cu un avion al companiei Turkish Airlines nu a avut întârziere, dar plecarea spre Antalya a fost întârziată de transbordarea bagajelor, cele ale echipei Pandurii fiind şi voluminoase, dar şi numeroase. Abia în jurul orei 18:00 jucătorii s-au cazat în hotelul în care vor fi cantonaţi până pe data de 29 ianuarie, Sorin Cârţu renunţând la antrenamentul pe care îl plănuise din cauza oboselii jucătorilor.

Iordache a mers la clasa business

Mijlocaşul Ilie Iordache s-a alăturat şi el lotului sâmbătă  la Bucureşti, el deplasându-se cu echipa în Antalya. Iordache a precizat din nou că nu doreşte să plece la Dinamo şi de aceea a preferat să se antreneze în continuare cu Pandurii şi să joace pentru echipa din Târgu Jiu. El şi-a achiziţionat bilet la aceeaşi cursă ca şi restul echipei, dar la clasa business.

Lotul care a făcut  deplasarea în Turcia numără 30 de jucători: Stanca, Mingote, Mândrean, Popete, Rus, Chibulcutean, Rusu, Cardoso, Grecu, Stancu, Pejic, Ghindeanu, Murgan, Vasilache, Păcurar, Vancea, Stângă, Orac, Tremonti, Pârvu , Iordache, Arrieta, Piţurcă, Raskovic, Simion, Tilincă şi juniorii Pleaşcă, Mohora, Rada şi Avrămescu. Staff-ul tehnic şi medical al antrenorului Sorin Cârţu include antrenorii secunzi Mircea Irimescu şi Florin Bejinaru, preparatorul fizic Fane Cioacă, antrenorul cu portarii Silviu Lung, medicul Ion Şerban, asistentul Florin Rasoveanu şi maseurii Eugen Căţelu şi Paul Ungureanu.

Rusu a ajuns fără bagaje

Fundaşul Adrian Rusu a avut surpriza de a nu-şi mai recupera bagajul la coborârea din avionul de Antalya. Bagajele au fost îmbarcate la Bucureşti în cursa Turkish a companiei cu care s-a efectuat primul zbor spre Isambul, bagajele fiind apoi transbordate de personalul aeroportului Ataturk din Istambul în avionul cu care s-e efectuat zborul intern spre Antalya. Pe aeroportul din Antalya bagajele lui Adrian Rusu nu au mai ajuns, căutarea acestora întârziind puţin plecarea echipei spre Lara. Compania aeriană cu care s-a efectuat zborul urmează să recupereze bagajele şi să le trimită în zilele următoare la Hotel Sera.

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: