Pandurii au băgat frica în granzi !

Liderul Pandurii stârneşte fie teamă, fie respect printre adversari. Dacă Becali vrea să-l cumpere pe Maxim pentru a-i „defecta” pe gorjeni, şefii de la CFR Cluj se tem de meciul de la Tg-Jiu de peste două etape. Pandurii strâng laude şi de la „regele” Hagi.

Cu 6 victorii şi un egal, pandurii au strâns admiraţia tuturor. Nimeni nu mai vine la Tg-Jiu cu ideea unei victorii sigure, ci cu teama că nu vor scoate niciun punct.

Campionii se tem

Pandurii sunt din ce în ce mai băgaţi în seamă. Toată lumea a început să vorbească de şansele la titlu ale echipei lui Grigoraş. Dacă Gigi Becali se gândeşte să cumpere jucători de la Pandurii pentru a dezechilibra maşinăria de pase, campionii de la CFR Cluj merg pe ideea de a-şi lăuda adversarii. CFR-ul soseşte la Tg-Jiu peste mai puţin de 2 săptămâni, exact în perioada când ardelenii au programat primul meci din Liga Campionilor. „Pandurii Tîrgu Jiu este o echipă foarte solidă din punct de vedere al jocului colectiv dar dispune şi de un lot valoros. Are linişte, continuitate şi sunt nişte adversari de care trebuie să ţinem cont. În fotbal există o regulă nescrisă: victoriile aduc întotdeauna alte victorii! Şi aceasta este cât se poate de valabilă în cazul lor”, spune omul cu banii de la CFR, Arpad Paszkany. „Pandurii e o echipă bună, omogenă, cu un antrenor care cunoaşte bine campionatul românesc. N-au un lot numeros dar au câţiva jucători foarte buni. Steaua are unul dintre cele mai bune loturi din România. Dar, acolo sunt mulţi factori care trebuie să fie respectaţi pentru ca Steaua să fie campioană”, crede şi antrenorul clujenilor, Ioan Andone.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: