Pandurii au încheiat cantonamentul de la Poiana Braşov

Jucătorii de la Pandurii au încheiat cantonamentul de la Poiana Braşov sâmbătă dimineaţa. După un ultim antrenament echipa a plecat spre Târgu Jiu, o parte dintre jucători plecând direct de la Poiană către casă pentru a petrece două zile alături de familie. Antrenorul Petre Grigoraş le-a permis jucătorilor să se odihnească până marţi după acest stagiu montan de zece zile.

Chinul antrenamentelor fizice zilnice, al pantelor montane şi al testelor fizice s-a încheiat pentru jucătorii de la Pandurii care sâmbătă au mai efectuat un ultim antrenament la munte şi au plecat spre casă. Mulţumit în cea mai mare parte de comportamentul la pregătirea de iarnă al jucătorilor, Petre Grigoraş i-a apreciat mai ales pe jucătorii tineri recent cooptaţi în lot. „Sunt foarte mulţumit de toţi jucătorii care până acum s-au prezentat foarte bine. Eu am încredere în tinerii de la Pandurii 2 şi încerc să dau credit jucătorilor tineri  de fiecare dată. Şi în special jucătorilor români. Sunt puţin naţionalist dar asta e situaţia”, a precizat Grigoraş care mai are unele nemulţumiri legate de jucătorii de atac pe care îi aştepta şi nu au mai ajuns. Tehnicianul nu exclude posibilitatea de a vedea jucători străini în stagiul de la Belek, acolo unde Pandurii vor începe de vineri cel de-al doilea stagiu din acest an: „Problema principală a fost şi va rămâne problema jucătorului de atac, a jucătorului care să poată să depăşească acel record senzaţional cu şase goluri marcate de un atacant în Liga I deţinut în continuare de un jucător care s-a retras de trei ani. Chiar dacă aş dori jucători români, asta nu înseamnă că dacă un jucător străin de valoare va veni la echipă îl neglijez sau am ceva cu el. Mi-aş dori să fie mai mulţi jucători străini dar de valoare, dar cel puţin peste media echipei. Aşa mi se par normale transferurile de jucători străini”.

Grigoraş ar fi dorit să aibă la  Poiana Braşov lotul complet şi să poată pregăti toată echipa însă transferul unui atacant nu s-a reuşit iar jucători în probă nu a dorit pentru această perioadă. Lotul echipei Pandurii prezent la Poiana Braşov a numărat 26 de jucători dar este posibil ca după acest stagiu antrenorul Petre Grigoraş să mai renunţe la unii dintre jucători. Echipa va reveni la pregătire marţi după-amiază şi timp de trei zile antrenamentele se vor efectua la Târgu Jiu.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: