Pandurii au plecat în Austria

Pandurii încep de astăzi aventura pe pământ austriac. De dimineaţă au plecat cu autocarul spre Bucureşti de unde vor zbura cu o cursă de linie până la Munchen. Interesant este faptul că locaţia de cantonament, Saalfelden este situată la doar 150 de kilometri de capitala bavareză. 6 amicale vor juca gorjenii în Austria şi vor reveni în ţară chiar înainte de startul noului sezon, pe 16 iulie.

Timp de 12 zile, Pandurii se vor pregăti intens în Austria, acolo unde marea majoritate a echipelor de liga 1 se cantonează vara. Grigoraş vrea să pună la punct jocul echipei, unul lăudat în sezonul trecut şi nu-i va fi prea greu. Echipa e practic aceeaşi ca şi la finalul campionatului, cu excepţia lui Matei, plecat la Steaua.

În aşteptarea unui vârf şi a jucătorilor în probe

Grigoraş a afirmat deja în câteva rânduri că e mulţumit de lotul actual şi că ar mai vrea doar un singur atacant. Grig nu se mulţumeşte însă cu oricine şi l-ar vrea pe Batin de la CFR Cluj sau Axente. Dacă niciunul dintre cei doi nu va ajunge până la urmă în cantonamentul de la Saalfelden, Grigoraş ar putea alege un vârf dintre cei care vor sosi în probe. Cum antrenorul pandurilor nu e adeptul transferării jucătorilor de pe DVD-uri, aceştia vor fi urmăriţi la lucru în meciurile amicale. Grig a confirmat că aşteaptă un portughez şi un francez cu CV-uri interesante.

Program amicale

În Austria, Grigoraş îşi va testa jucătorii în şase partide de verificare după care va decide lotul cu care va aborda turul de campionat. Ca o mică ironie a trecut deja o lună de când gorjenii au stabilit adversarii şi niciunul n-a fost încă schimbat. Din experienţa sezoanelor trecute, Pandurii au ajuns să joace cu alte echipe decât stabiliseră iniţial dar până în momentul de faţă programul arată aşa:

6 iulie: naţionala Uzbekistanului

8 iulie: Al Ahly (Qatar)

10 iulie: Khazar Lankaran (Azerbaidjan)

12 iulie: Dinamo Ceske Budejovice (Cehia)

14 iulie: Antalyaspor (Turcia)

16 iulie: CSKA Sofia (Bulgaria)

(ordinea adversarilor ar putea fi schimbată)

-cel puţin 3 din aceste partide vor putea fi văzute pe Digisport care a semnat un contract în acest sens cu Pandurii

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: