Pandurii au plecat în Olanda. Nici un transfer până acum!

Pandurii Târgu Jiu s-a deplasat în Olanda pentru un stagiu de pregătire centralizată şi meciuri de verificare. Pandurii se vor pregăti la Hoenderloo, situat la aproximativ 100 de km de Amsterdam. Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu numără 20 de jucători, fără schimbări faţă de reunire. Cantonamentul din Olanda este programat în perioada 13-29 iunie şi va include cinci meciuri de verificare.

Antrenorul principal al echipei Pandurii, Edi Iordănescu, va avea la dispoziţie un lot de 20 de jucători în cantonamentul de la Hoenderloo. Este vorba de cea mai mare parte a jucătorilor care s-au prezentat la controlul medical de la Bucureşti, mai puţin portarul Michal Gliwa, care a fost învoit câteva zile pentru rezolvarea unor probleme personale şi fundaşul Erico da Silva care a rămas la Bucureşti pentru încă două săptămâni de pregătire specifică sub supravegherea unui kinetoterapeut.

Lotul care a plecat spre Olanda numără 20 de jucători: Stanca, Mingote, Lazar – Moncilovic, Unguruşan, Grecu, Vasiljevic, Şandru, Munteanu, Anton, Alexandru Dan, Nicoară, Buleică, Shalaj, Răduţ, Trifu, Piţian, Mrzljak, Ciucur şi Roman. Lotului prezent la reunire i s-a mai alăturat tânărul mijlocaş Alexandru Dan, jucător transferat de Pandurii Târgu Jiu în anul 2012, care a fost apoi împrumutat pentru două sezoane la ASA Târgu Mureş, iar în returul ultimului sezon a evoluat la Rapid Bucureşti.

Staff-ul medical al echipei a fost întărit cu un specialist kinetoterapeut, Adrian Meacşu, care a mai lucrat la Unirea Urziceni, în anul în care formaţia din Urziceni a câştigat titlul, iar sezonul trecut a lucrat în staff-ul medical al echipei Petrolul Ploieşti.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: