Pandurii au şansa revanşei

Pandurii vor avea ocazia să-şi ia revanşa în faţa celor de la Dinamo mult mai devreme decât ar fi crezut. Cele două echipe au fost puse să se dueleze în optimile Cupei României, după tragerea la sorţi efectuată ieri. Pandurii – Dinamo este totodată capul de afiş al optimilor.

Grigoraş spunea că vrea să evite Steaua sau CFR Cluj, iar sorţii i-au hărăzit-o pe Dinamo. Tragerea la sorţi vine imediat după eşecul dur al pandurilor pe terenul lui Dinamo, 0 la 3.

Terenul, singurul avantaj

La prima vedere, pandurii n-au mai avut noroc la tragerea la sorţi, aşa cum avuseseră la cea pentru 16-imi. Practic, după ce Rapid, Oţelul, CFR sau Steaua fuseseră deja extrase din urnă, Dinamo rămânea singurul adversar de evitat pentru panduri. N-a fost să fie aşa însă, iar gorjenii vor da piept din nou cu echipa care îi bătea la scor de neprezentare în urmă cu 3 zile. Unde mai punem că Dinamo e deţinătoarea trofeului după 1-0 cu Rapid în finala din mai. Aşadar, toate premisele pentru un meci extrem de greu pentru trupa lui Grigoraş. Gorjenii au un singur avantaj puternic, acela că se vor bate pentru calificarea în sferturi în faţa propriilor fani. Practic, pandurii par o echipă mult mai solidă atunci când joacă la Tg-Jiu. În acest sezon, Maxim şi compania au câştigat toate cele 5 meciuri disputate acasă în timp ce, din deplasări, au obţinut doar 2 victorii şi un egal din 5 meciuri. Ca să ajungă în optimi, Dinamo a trecut greu de divizionara secundă, Voinţa Sibiu, 2-1 după prelungiri în timp ce Pandurii n-au avut emoţii cu echipa de liga a treia, FC Zagon Covasna, scor 7-1.

5 – ani au trecut de la ultima victorie a dinamoviştilor la Tg-Jiu, 1-0 în sezonul 2007-2008. De atunci s-au înregistrat 4 rezultate de egalitate consecutive

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: