Pandurii, bucuroşi că au suporteri virtuali

Clubul Pandurii a dat publicității un amplu comunicat în care fanii sunt informați despre susținerea pe care echipa o are și în mediul virtual, pe rețelele de socializare.

Conform comunicatului respectiv, mii de suporteri au adresat public sau privat mesaje de felicitare pentru locul trei pe care echipa lui Edi Iordănescu îl ocupa până aseară în clasamentul Ligii I, suporterii dorindu-și o nouă victorie la Târgu Mureș pentru ca Pandurii să ajungă pe locul 2, foarte aproape de echipa de pe primul loc. În plus, susținătorii gorjenilor nu se mai mulțumesc în prezent cu participarea în Europa League, așa cum se întâmpla în urmă cu trei ani, ci tot mai mulți speră la o evoluție în Champions League, mai ales că la toamnă România va fi reprezentată de două echipe în această competiție.

„Poziţionarea bună a echipei în clasament, jocul bun dar şi perspectiva ca Pandurii să joace pentru a câştiga titlul în acest sezon i-au entuziasmat pe suporterii echipei care nu contenesc să încurajeze prin mesajele lor jucătorii, antrenorii şi conducerea pentru a face tot posibilul ca Pandurii să meargă mai departe şi să scrie noi pagini de istorie pentru clubul Pandurii şi pentru oraşul Târgu Jiu. O mare parte dintre mesaje sunt publice, fiind comentarii la postările clubului, altele au sosit privat şi sunt, în general, sugestii şi rugăminţi adresate conducerii pentru a face tot posibilul ca echipa să joace în acest sezon în Champions League”, arată clubul în comunicatul de presă de ieri.

În lipsa unui stadion la Târgu Jiu nici nu e de mirare că miile de suporteri care până anul trecut își încurajau echipa din tribune au ales acum mediul on-line pentru a menține viu „microbul”. Toți cei care au transmis mesaje de încurajare sunt asigurați că acestea au fost citite și transmise inclusiv jucătorilor. „Mulţumim pe această cale tuturor celor ce ne-au scris şi îi asigurăm că toate mesajele transmise sunt citite şi ajută foarte mult echipa la startul meciurilor din play-off. Ne-am dat seama din aceste manifestări ale simpatiei că misiunea membrilor fondatori ai clubului, aceea de a oferi gorjenilor o mică bucurie în schimbul unor probleme pe care mineritul şi producerea energiei le-a creat în regiune, a fost îndeplinită! Ne-am dat seama, de asemenea, din aceste postări, că avem numeroşi suporteri în străinătate, gorjeni şi nu numai, români stabiliţi în afara ţării sau plecaţi la muncă, şi le mulţumim şi lor pe această cale că urmăresc şi susţin de la distanţă Pandurii!
Chiar dacă nu sunteţi în tribună alături de jucători, vă asigurăm că ei sunt conştienţi că îi susţineţi de acasă, din faţa televizorului!”, mai arată Pandurii.

Vizualizări: 367

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: