Porter Troupe crede în valoarea echipei de baschet

CSM Târgu Jiu a reușit să câștige ultimele două meciuri din campionat. Echipa locală de baschet pare să fie pe un drum bun, iar unul dintre jucătorii de bază din lot, Porter Troupe, are încredere în lotul actual.

Baschetbaliştii pregătiţi de Jordanco Davitkov au început să și câștige în ultimele meciuri după o serie negativă de şase etape. Căpitanul grupării gorjene, Porter Troupe, a spus că victoria cu Sibiul a fost doar începutul şi că echipa are planuri mari pentru acest sezon.

Porter Troupe a apreciat ca fiind frumoasă prima victorie dar obiectivele sunt mai mari. ”A fost frumos că am reuşit să obținem o victorie, prima din campionat, dar obiectivele sunt mai mari. Acesta este doar începutul. Cu toții trebuie să gândim mai departe de atât și să dorim să realizăm lucruri pe care oamenii spun că nu le putem, așa că ne întoarcem la lucru. Liga pare foarte echilibrată în acest sezon. Toată lumea poate învinge pe toată lumea, așa că trebuie să continuăm să ne îmbunătățim jocul și să câștigăm meciurile strânse”, a spus Troupe care consideră că a fost un început mai greu de campionat: ”A fost mai dificil debutul și începutul sezonului. Sezonul nu s-a terminat și totul este încă posibil. Trebuie doar să luăm lucrurile treptat, zi de zi. Să ne concentrăm de la meci la meci pentru a le câştiga și să ajungem cât mai sus posibil”.

Gorjenii au avut și program dificil în debutul sezonului când au jucat cu cele mai puternice formații din Liga Națională.

Vizualizări: 292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: