Pandurii cheamă suporterii duminică la meci 

Pandurii Târgu Jiu va juca duminică în etapa a 22-a a campionatului Ligii a 2-a cu Petrolul Ploieşti. Meciul se va disputa pe terenul sintetic de la Târgu Jiu cu începere de la ora 11:00.

Jucătorii echipei Pandurii au revenit de luni la antrenament în vederea pregătirii jocului cu Petrolul, primul meci oficial din acest an. După o perioadă de pregătire pe plan local, şi cinci meciuri de verificare, majoritatea disputate pe terenul de la Târgu Jiu şi cu echipe din Liga a treia, gorjenii încă nu şi-au intrat în ritm.

Ultimele meciuri de verificare au arătat o echipă cu probleme mai ales în apărare, unde doi jucători de bază nu au mai putut evolua. Ciobanu a fost operat la începutul pregătirii de apendicită, iar Brînzan, operat şi el la faţă în decembrie, s-a antrenat cu echipa, dar nu a putut evolua fără o mască de protecţie care urmează să fie realizată în aceste zile.

Antrenorul Adrian Bogoi s-a arătat extrem de nemulţumit de campania de achiziţii şi a spus după fiecare meci amical că are nevoie de jucători.

După amicalul cu FCU Craiova, pierdut de echipa sa sâmbătă, tehnicianul a explicat că e foarte greu să formeze din nou o echipă la jumătatea campionatului: „E dificil să formezi o echipă la mijlocul campionatului, dar aşa s-a întâmplat şi în vară, şi acum un an, în iarnă, când au plecat foarte mulţi jucători şi am reuşit de fiecare dată. Acum, să vedem, e un pic mai dificil, pentru că toate echipele s-au întărit şi e o concurenţă foarte mare. Adversarii noştri sunt foarte puternici, dar sperăm să ne descurcăm. Ne dorim să luăm trei puncte în prima etapă”.

Pandurii a pierdut în această iarnă cinci jucători de bază care au părăsit echipa din diferite motive: Philippe Nsiah, Moussa Konate, Drilon Cenaj, Milenko Skoric şi Nicolae Pîrvulescu, iar dacă este inclus aici şi Daniel Ciobanu, care va lipsi mai multe luni de pe teren, practic s-au pierdut şase jucători de bază.

La capitolul sosiri se încadrează până acum Gabriel Dodoi, Laurenţiu Tudor, Du HoKim, Adrian Tănăsoiu şi portarul Alexandru Costache, fiind posibil ca în aceste zile să fie transferat şi ultimul sosit, fundaşul Robert Bratu.

Programul etapei a  22-a

Vineri, 22 Februarie

Chindia Târgovişte - Aerostar Bacău   14:00

Sâmbătă, 23 Februarie

Luceafărul Oradea - ASU Politehnica Timişoara   11:00

Metaloglobus Bucureşti - FC Argeş      11:00

CS Baloteşti - CS Mioveni   11:00

Sportul Snagov - Daco-Getica Bucureşti       11:00

Academica Clinceni - SSC Farul Constanţa           11:00

UTA Arad - Dacia Unirea Brăila   11:00

ACS Poli Timişoara - Ripensia Timişoara     11:00

Energeticianul - Universitatea Cluj        13:00

Duminică, 24 Februarie

Pandurii Târgu Jiu - Petrolul Ploieşti     11:00

Vizualizări: 1,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: