Pandurii, chinuiţi de Grig la Sibiu

În locul unde au obţinut cu chiu, cu vai o remiză contra Voinţei, Pandurii vor fi chinuiţi la propriu în următoarele 4 zile. Grigoraş şi-a dus din nou echipa în cantonament la Sibiu până sâmbătă, răstimp în care pe jucători îi aşteaptă antrenamente foarte grele.

Pentru a treia oară în ultimele 6 luni, Pandurii au plecat în cantonament în oraşul de pe Cibin. Astăzi joacă un amical cu divizionara a treia, FC Cisnădie iar revenirea e programată sâmbătă, cu 2 zile înaintea partidei cu Mioveni.

Vranjes lăsat acasă

Din lotul deplasat de Grigoraş la Sibiu lipsesc jucătorii plecaţi la loturile naţionale, adică Chiricheş, Rada, Lazar sau Brata. În plus antrenorul l-a lăsat acasă şi pe bosniacul problemă, Stojan Vranjes. Acesta, deşi s-a întors la Târgu Jiu, refuză în continuare să-şi retragă memoriul depus la comisiile LPF prin care solicită să devină liber de contract. Pentru ceilalţi jucători urmează câteva zile extrem de grele. „I-am anunţat că până joi va fi o perioadă mai grea, de încărcare pentru că e nevoie. O să fie câte două antrenamente zilnice. De vineri începem să revenim la normal, iar luni trebuie să fim în plenitudinea forţelor. Va fi o perioadă foarte grea, am apelat la spiritul de sacrificiu la implicarea în antrenament şi joc. Luni o să apelez şi la psihic să fim pregătiţi din toate punctele de vedere şi să câştigăm indiferent cum cu Mioveni. Nu suntem singura echipă ce are jucători la lot, nu e un handicap. Nu căutăm scuze şi motive că sunt plecaţi. Ei sunt acolo se antrenează, au o motivaţie în plus, trebuie să vină mai bine pregătiţi şi mai puternici din punct de vedere mentali”, a declarat Grigoraş ieri înainte de plecare.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: