Pandurii, corijenţi pe finaluri de meci

Pandurii au dat cu piciorul la Vaslui unui punct mai mult decât meritat. La fel ca la meciurile cu Târgu Mureș, Astra sau Oțelul, gorjenii au arătat încă o data că nu sunt specialiști ai finalurilor de meci. Nu mai puțin de 5 puncte au irosit elevii lui Grigoraș din cauza lipsei de atenție în ultimele minute.

Un lucru e mai mult decât evident. În ciuda jocului bun prestat, pandurii rămân corijenți la finalurile de meci. Stau mărturie partidele din acest sezon cu Astra, Târgu Mureș, Oțelul sau mai nou Vaslui în care gorjenii au primit gol în ultimele 15 minute și au ratat puncte importante.

Scenariu incredibil cu repetiție !

Pandurii sub comanda lui Grigoraș e o echipă spectaculoasă dar și naivă. Pintilii și colegii săi își mușcă pumnii de ciudă după punctele ratate stupid în primele 14 etape. Cu Astra și Oțelul au luat bătaie chiar la Târgu Jiu după ce călăii numiți Mihalache respectiv Iorga au lovit decisiv în minutele 85 respectiv 78. Ce s-a întâmplat însă duminică la Vaslui sfidează orice lege a fotbalului. Pentru a doua oară în acest sezon, pandurii au dat gol în minutul 90 și apoi au încasat încă unul în prelungiri! O echipă poate pățește așa ceva de 2 ori în câteva sezoane dar oltenii au pățit-o deja de 2 ori în acest tur! La Târgu Mureș, Voiculeț a înscris pentru un 3-2 perfect în minutul 90 dar Subotici a egalat atunci în prelungiri. Contra vasluienilor, Batin a spart în sfârșit gheața în campionat în minutul 92 dar gorjenii nu au știut să țină de rezultat. La cornerul imediat următor, fundașul central Balaur a venit nemarcat și a înscris din câțiva metri. Incredibil cum într-un asemenea moment, elevii lui Grigoraș l-au putut lăsa fără marcaj pe unul din cei mai înalți jucător al adversarilor. ”Este a doua oară în acest sezon când nu reuşim să ţinem de un rezultat, iar asta se întâmplă din cauza tinereţii elevilor mei. La final erau toţi cu lacrimi în ochi, este normal, după un meci în care am fost vioara întâi. Am jucat iar mai bine, dar punctele rămân la alţii. Nu am ce reproşuri să fac, este o situaţie care se întâmplă, sunt momente care nu mai pot fi dirijate de pe margine. Primim mereu bobârnaci din aceştia, este păcat”, a încercat o explicație Grigoraș la sport.ro. ”Din păcate, ni se întîmplă numai nouă astfel de lucruri. Este foarte greu de digerat această înfrîngere. Era tristeţe în vestiar la final, e normal să fie aşa, dar i-am îmbărbătat pe jucători”, a spus și președintele Eugen Pârvulescu.

Mai buni decât Vaslui

Trecând peste problema lipsei evidente de concentrare în momente cheie, pandurii au arătat la Vaslui că formează o echipă ce știe fotbal. În fața unui adversar ce i-a avut în teren pe ”mingicarii” Sânmărtean sau Wesley, gorjenii și-au impus jocul. Deja pentru mulți dintre specialiști, partida de la Vaslui este cea mai frumoasă a sezonului de până acum. ”De multe ori am jucat mai bine decât acum şi am pierdut. Azi nu am reuşit să jucăm foarte bine şi am câştigat. Ăsta este fotbalul, poate nu meritam să câştigăm dar am reuşit. Este meritul jucătorilor care au muncit enorm. Nu sunt mulţumit de aspectul jocului, dar am reuşit să acumulăm trei puncte”, a spus antrenorul de la Vaslui, Viorel Hizo, completat de patronul Adrian Porumboiu: ”Normal că sunt dezamăgit după acest meci, am jucat prost şi am câştigat nemeritat. Trebuia să pierdem două puncte. Este inexplicabil felul în care au jucat, a fost o evoluţie submediocră, cu greşeli copilăreşti. Este o victorie in extremis. Era catastrofal pentru noi dacă nu câştigam”.

”Sunt dezamăgit pentru că după aspectul jocului nu trebuia să pierdem. De aceea ţin să felicit jucătorii pentru atitudine. Evident aş fi fost mulţumit şi cu un egal, mai ales că Vasluiul a condus cu 2-0 dar cred că am fost peste ei în acest meci” Petre Grigoraş

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: