Pandurii, cu Oţelul şi în Cupa Ligii

Pandurii Târgu Jiu va întâlni în sferturile Cupei Ligii Adeplast formaţia Oţelul Galaţi, meciul urmând să aibă loc la Târgu Jiu pe 12, 13 sau 14 decembrie. Pandurii a mai învins Oţelul de două ori în această toamnă, 4-0 în campionat la Târgu Jiu şi 3-2 la Galaţi în optimile Cupei României.

Antrenorul Petre Grigoraş este optimist în privinţa calificării echipei în semifinalele competiţiei. “Cred că e o tragere la sorţi mai mult decât bună pentru noi, jucăm acasă contra unei echipe pe care am mai învins-o şi în campionat, dar şi în Cupa României, avem un avantaj asupra lor. Tratăm fiecare competiţie foarte serios, e o şansă bună pentru noi să mergem mai departe”, spune Petre Grigoraş. În acest final de an, pandurii sunt angrenaţi în trei competiţii, Liga 1, Cupa României şi Cupa Ligii Adeplast. “Sper ca ei să-şi fi regăsit plăcerea şi moralul după victoria de la Braşov, ne cam lipsea moralul în ultima vreme. E bine că am adus cele 3 puncte de acolo deşi meciul nu a fost deloc unul facil. Avem o şansă şi în Cupa României şi în Cupa Ligii, să sperăm că vom câştiga şi în meciurile rămase din campionat, depinde numai de noi să profităm de un program accesibil cu echipe care pot fi bătute”, adăugă antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu.

Până la finalul anului, Pandurii mai are de jucat 5 meciuri, 3 în Liga 1 cu: FC Botoşani, CSMS Iaşi şi Rapid Bucureşti, unul în sferturile Cupei României cu U Cluj (3 decembrie, ora 20:30 pe Cluj Arena) şi unul în sferturile Cupei Ligii Adeplast cu Oţelul Galaţi (pe 12, 13 sau 14 decembrie la Târgu Jiu).

Grigoraş speră să câştige ultimele meciuri acasă

Pandurii vor relua, de azi, antrenamentele la Târgu Jiu pentru meciul cu FC Botoşani. De la antrenamente va lipsi lituanianul Deivydas Matulevicius care a fost convocat la echipa naţională a Lituaniei. Antrenorul Petre Grigoraş speră să câştige şi meciul cu Botoşani. „Ar fi o mare realizare dacă am câştiga cele două meciuri de pe teren propriu pe care le jucăm pe final de tur. Ar aduce mai multă linişte şi încredere pentru noi într-un campionat echilibrat după care, la final de sezon, vor retrograda şase echipe. În acest sezon avem două victorii acasă şi cred că a fost o problemă de lipsă de încredere şi o teamă. Altădată Pandurii ceda greu punctele de acasă. Dar după jocul prestat trebuia să avem cu 6-7 puncte mai mult în clasament. Fotbalul se joacă însă pe goluri şi puncte, nu pe ocazii, iar noi am câştigat puţine puncte din meciuri pe care le-am avut la îndemână.”

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: