Pandurii, datorii de 25 de milioane de lei

CS Pandurii are datorii de 25,8 milioane de lei, conform datelor publicate de administratorul judiciar. Restanţele salariale către jucători şi angajaţi ai clubului se ridică la 10,7 milioane de lei. Cei mai mulți bani cer foștii președinți ai CS Pandurii, Narcis Răducan și Marin Condescu, și jucătorii Răduț și Droppa.

Condescu și Răducan s-au înscris la masa credală pentru recuperarea a 435 de mii de lei, respectiv 4,5 milioane de lei. Condescu are mai mult decât ANAF, care s-a înscris pentru recuperarea a 4,2 milioane de lei. Antrenorul Petre Grigoraș are de încasat 129 de mii de lei. Pe listă apare și Mădălin Călinoiu, ca reprezentat al lui Amir Hemidi. De asemenea, o datorie de 12 mii de lei are CS Pandurii și la Laura Manea, șefa juriștilor la CEO în mandatul lui Laurențiu Ciurel.

Și Edi Iordănescu este pe listă, cu 51 de mii de lei. Cei mai mulți bani îi are de încasat Lukas Droppa - 513 mii de lei, Dan Nistor - 431 de mii de lei, Buijs Jordy - 385 de mii de lei, Mihai Răduț - 347 de mii de lei. (A.P.)

Vizualizări: 474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: