Pandurii, despărţire tot cu un eşec de Liga 2

Pandurii a încheiat socotelile cu Liga 2 tot cu o înfrângere, aşa cum a obişnuit de fapt suporterii aproape întreg sezonul, cu doar trei excepţii. Cu numai trei victorii timp de un an cei de la Pandurii şi-au luat adio de la eşalonul doi şi echipa va juca din toamnă în Liga 3, alături de Gilortul Cărbuneşti.

În ultimul meci din sezonului 2020-2021 al Ligii 2, şi ultimul din acest eşalon pentru gorjeni, Pandurii a pierdut în faţa celor de la Farul Constanța, care  s-au impus cu 2-1. Oaspeţii întâlnirii de la Târgu Jiu au încheiat Grupa A de play-off pe primul loc îm timp ce gorjenii s-au clasat pe ultima poziţie.

Chiar dacă erau deja retrogradaţi cei de la Pandurii nu au cedat nici uşor şi nici la scor cum obişnuiseră deja suporterii. Farul a dechis scorul în minutul 5, prin lobul, de la 23 de metri, al lui Ilie Damașcan. Pandurii a egalat în minutul 71, prin Felipe Acosta, dar nou-intratul David Savu a stabilit scorul final în minutul 74, cu o reluarea din 8 metri și, astfel, Farul s-a impus cu 2-1.

Astfel s-a scris istoria ultimului meci de Liga 2 pentru Pandurii care retrogradează direct în Liga 3, alături de CSM Slatina. Echipa constănțeană a încheiat sezonul pe primul loc în Grupa A a play-out-ului, cu 42 de puncte, fiind urmată de Metaloglobus București, ”U” Cluj (ambele cu 39 de puncte), Ripensia Timișoara (36 puncte), Fotbal Comuna Recea (35 puncte), CSM Slatina (19 puncte) și Pandurii Târgu Jiu (14 puncte). În timp ce Slatina și Pandurii au retrogradat în Liga 3, Recea va juca baraj de menținere, în dublă manșă, cu Unirea Slobozia, cealaltă clasată pe locul 5, în Grupa B a play-out-ului.

Vizualizări: 678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: