Pandurii, egal cu Hunedoara în ultimul amical

Pandurii a încheiat în week-end seria de meciuri de verificare cu un amical disputat pe terenul de la Rovinari. Gorjenii au remizat cu CS Hunedoara, scor 3-3, după ce au condus cu 3-1.

Pandurii s-a deplasat la Rovinari sâmbătă pentru a juca pe iarbă ultimul meci de verificare din perioada de iarnă. Jocul de verificare cu CS Hunedoara s-a disputat însă mai mult pe zăpadă decât pe iarbă, vremea fiind una de iarnă sâmbătă dimineaţa. Disputat parţial pe ninsoare şi o parte pe lapoviţă, jocul s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, după ce la pauză scorul a fost tot egal, 1-1. Scorul a fost deschis de oaspeţi în prima parte a jocului, dar Pandurii a egalat prin reuşita lui Gabriel Dodoi, tot el majorând apoi scorul la 2-1 pentru Pandurii. Cel de-al treilea gol al gazdelor a fost marcat de Sebastian Veloctă. Antrenorul Călin Cojocaru a folosit la acest meci jucătorii: Opriţa – Filip, Grecu, Diau, Luzemo, Sylla, Acosta, Habet, Velcotă Dodoi, Bunga iar după pauză au mai jucat:  Iovicin, Corduneanu, Erhard, Cojocaru, Peia, Rasoveanu, Zaborowski, Vaida, Goma şi Răchişan.

Pandurii Târgu Jiu a încheiat cu acest meci de verificare pregătirea de iarnă iar la finalul săptămânii viitoare va susţine primul meci oficial din acest an, cu Petrolul Ploieşti.

Vizualizări: 518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: