Pandurii, eliminată din Cupa Ligii

Concordia Chiajna s-a calificat dramatic în sferturile Cupei Ligii. Ilfovenii au eliminat Pandurii la lovituri de departajare, după unu la unu în timpul regulamentar şi prelungiri, scrie digisport.ro.

 Concordia şi Pandurii, finalistele Cupei Ligii din 2015 şi 2016, au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a tranşa calificarea în sferturile Cupei Ligii.

Foşti colegi la Dinamo, George Ţucudean l-a întins pe Cristian Bălgrădean încă din debut. Ocazia s-a răzbunat rapid: minutul 13 a fost cu ghinion pentru oaspeţi şi Concordia a deschis scorul prin Serediuc. Valentin Alexandru a restabilit egalitatea după o fază fixă şi, cu 1-1, s-a intrat la cabine.

După pauză, ambele echipe s-au întrecut în ratări - Albu a pasat înapoi fără să se uite, dar Munteanu l-a luat la ţintă pe Bălgrădean. La cealaltă poartă, Buleică şi Feussi n-au nimerit ţinta rând pe rând şi s-a ajuns la prelungiri. Acolo, Grecu a luat al doilea galben şi Pandurii au rămas cu un om mai puţin.

Chiar şi aşa s-a ajuns la loviturile de departajare, unde pandurii au ratat primii prin Voiculeţ. Serediuc o putea califica pe Chiajna, dar Stanca a parat spectaculos. La ultima lovitură din serie, Bălgrădean a scos şutul lui Unguruşan şi Concordia s-a calificat în sferturile Cupei Ligii.

Vizualizări: 244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: