Pandurii, eliminată din Cupa României

Pandurii lui Edi Iordănescu au fost eliminaţi şi din Cupa României de Dinamo. Pandurii a ieşit şi din competiţia Cupa Ligii, tot din cauza Dinamo. Scorul a fost 3-2, golul decisiv fiind marcat de Dinamo în ultimele minute.

A fost al treilea duel dintre cele două echipe în acest sezon competiţional, după ce în campionat a fost egalitate, 2-2, tot la Drobeta-Turnu Severin, iar în optimile Cupei Ligii Adeplast s-a impus tot Dinamo, cu 2-0, tot la Drobeta-Turnu Severin.

Dinamo a deschis scorul în  minutul 8, prin Nedelcearu, însă gazdele au revenit pe tabelă şi au preluat conducerea, graţie golului lui Hora (12) şi autogolului lui Nedelcearu (21). Dinamo a egalat prin Rotariu (51) şi a obţinut victoria în ultimul minut de joc, prin golul lui Vojnovic (90).

Edi Iordănescu a folosit o echipă cu şapte jucători care au fost foarte puţin pe teren. El a explicat de ce a ales formula care s-a dovedit a fi necâştigătoare. "Am apelat la soluţia de a schimba un număr mare de jucători între cele două meciuri. Am avut şapte jucători noi faţă de meciul de la Bucureşti şi asta s-a văzut. Am considerat că şi alţi jucători trebuie să primească şanse. Ne-am asumat aceste riscuri şi e normal ca relaţiile de joc să aibă de suferit când faci atâtea schimbări. Noi am scăzut nivelul în repriza secundă, având şi jucători care veneau după perioade mai lungi de inactivitate, cum sunt Erico sau Grecu“. La finalul meciului, portarul Răzvan Stanca s-a declarat foarte dezamăgit. "Ne-au bătut pe greşelile noastre. Sunt supărat pentru că îmi doream din tot sufletul să câştigăm acest meci. A fost un meci de Cupă, acum trebuie să ne axăm pe campionat", a declarat Răzvan Stanca la Digi Sport.

Iordănescu a mai spus că era un obiectiv câştigarea meciului din Cupă, dar de acum se va axa pe campionat. Urmează meciul cu Voluntari, din data de 1 noiembrie de la Severin, pe care Edi Iordănescu a şi început să-l pregătească.

INEDIT

O poză cu Arsenie Boca a stat miercuri seară în poarta lui Dinamo, la meciul cu Pandurii. Jucătorii lui Mircea Rednic au avut noroc şi s-au calificat în sferturile Cupei României.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: