Iordănescu: Jucătorii de la Pandurii scriu istorie

Meciul dintre FC Steaua Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Golurile au fost marcate de Muniru şi Răduţ. Edi Iordănescu, antrenorul CS Pandurii, spune că rezultatul este unul nedrept pentru Pandurii, în condiţiile în care echipa sa a controlat partida. Pandurii sunt neînvinşi de nouă etape.

Pandurii Târgu Jiu a înregistrat un rezultat de egalitate pe terenul Stelei, scor 1-1, după un meci în care echipa antrenată de Edward Iordănescu a condus încă din debutul jocului şi în care Steaua a egalat cu trei minute înainte de final: „Din punctul meu de vedere am pierdut două puncte şi nu cred că sunt subiectiv când spun acest lucru. Am organizat foarte bine faza defensivă, dar mă supără faptul că am primit gol pe un moment static. Îi felicit pe jucători pentru modul în care au controlat jocul. Am avut momente în care ne puteam desprinde şi să tranşăm victoria, aşa cum era justificat. Ne respectăm adversarii, dar şi jucătorii noştri merită mai mult respect, pentru că scriu istorie pentru acest club în acest moment! Îmi cer scuze celor cărora nu le-au ieşit biletele la pariuri în această seară“, a declarat Edi Iordănescu.

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, crede că echipa pregătită de Edward Iordănescu a fost net superioară Stelei: „Până la urmă e bun şi un punct. Am făcut un meci perfect, dar din păcate a venit acea fază pe final. Cei de la Steaua au avut şansă la acea lovitură liberă, dar eu cred că am fost net superiori”.

Iordănescu rămâne prudent

Antrenorul Edi Iordănescu a mai spus că obiectivul Pandurii rămâne calificarea în play-off. „Restul echipelor se pot bate la titlu, noi avem această primă etapă. Sunt sigur că vom avea multe momente de bucurie în următoarele meciuri. Sperăm să mărim distanţa faţă de urmăritoare. Sunt cam 8 echipe care se bat pentru 6 locuri”. Marcatorul golului echipei Pandurii în meciul cu Steaua, Mihai Răduţ, consideră că Pandurii Târgu Jiu arată ca o echipă de primele şase locuri. „Am controlat jocul din primele minute, nu ştiu dacă ei au avut vreo ocazie de a marca. E dureros că ne-au egalat pe finalul jocului. Ştiam că avem echipă cu calitate, sper că s-a văzut şi în seara asta”.

Dacă antrenorul rămâne prudent în declaraţii, căpitanul pandurilor, Dan Nistor, crede că după meciul cu Steaua echipa sa ar trebui să fie favorită la titlu. "După acest meci sper să fim şi noi consideraţi favoriţi la titlu, să nu se mai vorbească numai despre Viitorul, Târgu Mureş, Steaua şi Astra. Nu înţeleg de ce pe noi nu ne bagă lumea în seamă", a spus Nistor.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: