Pandurii, eşec pe final de meci cu FC Argeş

Pandurii Târgu Jiu a cedat greu în meciul cu FC Argeş, una dintre candidatele la promovare, pierzând în ultimul sfert de oră al meciului disputat luni la Piteşti. Echipa lui Nicolae Dică s-a impus cu emoţii, scor 2-1, prin dubla lui Cătălin Barbu, pentru Pandurii înscriind Robret Bratu.

Pentru a treia oară în cinci etape, Campionii FC Argeş au jucat la începutul săptămânii, după ce restul jocurilor din respectiva etapă  s-au disputat în weekend.

De această dată adversarii au fost cei de la Pandurii Târgu Jiu, echipă aflată pe ultimele locuri în clasament cu doar un punct acumulat în cinci etape, formaţie de la care argeşenii şi-au completat lotul în vară cu jucătorii  Denis Brînzan, Andrei Blejdea şi Robert Dănescu.

Campionii FC Argeş s-a impus cu greu, scor 2-1 în meciul cu Pandurii, cu mari emoţii, după o a doua repriză foarte slabă făcută de elevii lui Nicolae Dică, repriză în care Pandurii au atacat mai consistent şi s-au apropiat mai des de poarta gazdelor.

Antrenorul Adrian Bogoi şi-ar fi dorit măcar un punct din această deplasare şi, la un moment dat, echipa sa a fost aproape de a reuşi chiar mai mult de la acest meci considerat foarte dificil. ”Toate meciurile sunt dificile, pentru că noi avem problemele pe care le ştie toată lumea. În primul rând, avem un lot tânăr. La meciul de cupă am avut un lot undeva sub 20 de ani. Asta se întâmplă şi în campionatul ligii secunde, unde media noastră de vârstă este chiar mai scăzută. Noi ne-am pregătit normal şi o să abordăm toate meciurile cu gândul de a lua puncte, chiar dacă, în momentul de faţă, ne este foarte greu”, a spus antrenorul gorjenilor, care are mari probleme de lot şi va avea chiar mai multe după acest meci în care, pe final, Robert Bratu a văzut cartonaşul roşu direct şi este posibil să stea două etape departe de teren.

La o minge trimisă lung, în flancul drept, pentru Nini Popescu, Robert Bratu a vrut să respingă cu capul, însă nu a ajuns şi a pus mâna pentru a împiedica un contraatac periculos, ce putea deveni unu la unu cu portarul. Asistentul a văzut faza şi a semnalizat arbitrului central să arate cartonaş roşu, Bratu fiind eliminat în ultimul minut de joc.

FC Argeş – Pandurii Târgu Jiu 2-1

Sradion Nicolae Dobrin din Piteşti

Campionii FC Argeş: Agachi - Tofan, Motroc, Şerbănică, Muşat - I. Şerban (Buhăescu 78'), Brînzan - Rob. Grecu (N. Popescu 65'), Rz. Matiş, I. Năstăsie (cpt.)(Blejdea 78') - Ct. Barbu. Rezerve neutilizate: Ducan - Andr. Panait, Dănescu, Turda. Antrenor: Nicolae Dică

Pandurii: Mih. Cotolan - P. Chiş, Oiţă (cpt.), Rob. Bratu, Vişan - Lu Yuefeng, Trancă - Du Ho Kim (Vasilescu 76'), Şendroiu (Nichifor 83'), Rasoveanu (R. Filip 65') - P. Popescu. Rezerve neutilizate: Iul. Dinu - Erhard, Nic. Cotolan. Antrenor: Adrian Bogoi

Cartonaş roşu: Robert Bratu 90+1' (roşu direct)

Vizualizări: 913

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: