Primul antrenament la CSM, cu surprize de Liga Naţională

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a găzduit luni seara primul antrenament al unei noi echipe de baschet de seniori, echipa CSM Târgu Jiu. De departe cel mai iubit sport de echipă la Târgu Jiu, baschetul renaşte cu surprize, o serie de jucători de valoare semnând chiar luni contractele cu echipa CSM Târgu Jiu.

Lotul echipei de seniori a clubului CSM Târgu Jiu s-a reunit luni, după ce o parte dintre jucători au ajuns chiar în acea zi la club pentru a semna contractele. Este vorba de jucătorii cu experienţă pe care antrenorul Claudiu Alionescu îi va avea sub comanda sa în acest sezon, surprizele anunţate fiind transferurile deja perfectate de club înaintea primului antrenament.

„Surprizele din lot sunt jucătorii cu experienţă pe care am putut să îi transferăm până acum. Am adus doi jucători de la Târgu Mureş, Alin Borşa şi Kilen Ors, am mai adus un jucător de la Atletic Constanţa, care a mai jucat şi la Timişoara în trecut, Alin Andrieş, şi un jucător de la Rapid, Andrei Gheorghe, care în trecut a promovat cu Dinamo şi tot la capitolul transferuri perfectate mai este şi gorjeanul Camil Berculescu, care revine la Târgu Jiu de la Craiova. Acestea sunt deocamdată surprizele noastre, dar până la definitivarea lotului eu sper să mai apară unul sau doi jucători. Va veni şi Răzvan Bratoloveanu care este învoit pentru că participă la un  turneu de pregătire şi eu sper să definitivăm lotul cu încă un pivot”, a spus antrenorul Alionescu după primul antrenament cu noua echipă a CSM Târgu Jiu, antrenament la care a fost prezent şi şeful secţiei de baschet, Adrian Roşu, care va face şi el parte din lot, antrenorul mizând pe marea sa experienţă şi faptul că poate juca mai multe posturi.

„Eu sper ca şi domnul expert Adrian Roşu să joace, pentru că este un jucător de valoare care ne va ajuta cu siguranţă foarte mult. În componenţa actuală de acum este un jucător care poate să acopere mai multe poziţii şi experienţa lui poate fi de mare ajutor pentru noi. Mă bucur că am reuşit să aducem aceşti jucători, cu experienţă la nivelul Ligii Naţionale, la Târgu Jiu, sunt jucători care au disputat finale de campionat sau de Cupa României şi, cu siguranţă, ei vor fi plusul de care aveam nevoie pentru a ne îndeplini obiectivele pentru acest sezon”, a spus Alionescu.  

Lotul este completat de foştii jucători pe care Alionescu i-a avut la fosta echipă ACS Târgu Jiu, Alexandru Berca, Răzvan Bratoloveanu, Lilă Iulian și Remus Răceanu, cu toţii jucători cu experienţa primei ligi.

Alături de aceştia se vor afla în lot tinerii jucători ai CSS Târgu Jiu care vor avea dublă legitimare şi vor putea juca  şi la echipa de seniori a CSM, Bădița Mihai, Pavel Răzvan, Ciocan Madin, Grama Teoodor şi  Manciu Tudor.

Claudiu Alionescu a mai precizat că pregătirea se va efectua pe plan local, la Sala Sporturilor, deocamdată fiind foarte puţin timp până la debutul în noul sezon.

Lot CSM Târgu Jiu:

Point Guards(Fundași) :Kilen Ors (transferat BCM Mureș),  Răceanu Remus

Shooting guards(Extrema mică) : Berca Alexandru, Berculescu Camil (transferat SCMU Craiova), Lilă Iulian (ACS Târgu Jiu)

Forwards (Extrema mare) : Andrieș Alin (transferat Atetic Constanța) Bratoloveanu Răzvan

Power Forword (Extrema de forță): Borșa Alin(transferat CSM  Târgu Mureș), Roșu Adrian

Center(Pivot) : Gheorghe Andrei (transferat Rapid București), Danciu Raul

Dublă legitimare  CSS- CSM Târgu Jiu: Bădița Mihai, Pavel Răzvan, Ciocan Madin, Grama Teoodor şi  Manciu Tudor.

Galerie foto




Vizualizări: 657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: