Debut cu 10-0 pentru Petrolul Bustuchin

S-a dat startul în campionatul judeţean Gorj în week-end, Liga a IV-a şi a V-a având programate prima etapă sâmbătă şi duminică. Petrolul Bustuchin, prima echipă care şi-a anunţat intenţia de a câştiga acest sezon, a debutat cu un rezultat la scor, 10-0 cu Dinamo Inter Stăneşti.

Liga a IV-a Gorj a debutat în acest week-end cu 14 echipe la start în timp ce la Liga a V-a numărul formaţiilor care s-au înscris în competiţie este de 20.  În ceea ce priveşte campionatul Ligii a patra, prima echipă care se înscrie deja serios în lupta pentru titlu, şi pentru o eventuală promovare, este Petrolul Bustuchin, formaţia care a schimbat staff-ul tehnic recent şi care a întărit lotul în această vară.


Meciul de debut în noul sezon a a avut loc în faţa propriilor suporteri, la Bustuchin, iar aceştia au avut ce vedea, pentru că favoriţii au marcat de 10 ori în acest meci în poarta celor de la Dinamo Inter Stăneşti, marcatorii fiind Gîlcescu(3), Șelaru (2), Berescu (2), Fugaru şi Negrea, pe lista marcatorilor înscriindu-se şi un jucător al oaspeţilor, care a marcat  în propria poartă.  Cu acest rezultat Petrolul începe în forţă  noul sezon administrând o înfrângere de proporţii echipei din Stăneşti care pare că nu realizează că a început deja noul sezon. Jucătorii  gazdelor, conduşi de pe bancă de noul antrenor Cristi Priescu, au intrat hotărâţi pe teren şi puteau să înscrie mult mai multe goluri, judecând după numărul mare de ocazii ratate.  Formaţia trimisă pe teren de Cristi Priescu i-a avut în componenţă pe: Nicolae, Vasile, Şoşoi, Barbu, Marina, Baros, Manea, Şelaru, Negrea, Gîlcescu şi Berescu. Rezerve la acest joc au fost Nicolae, Țucă, Cojocaru, Fugaru, Preoteasa şi Ghiozdan. În urma acestui succes, Petrolul Bustuchin a stabilit şi scorul etapei şi a devenit deja liderul ligii judeţene, pregătind acum meciul din etapa a doua programat în deplasare, la Mătăsari.

La o diferenţă mare de scor s-a impus în prima etapă de la judeţ şi Jiul Rovinari, echipă care a câştigat cu 6-0 meciul cu Minerul II Mătăsari, la scor impunându-se şi Parângul Bumbeşti Jiu în meciul disputat acasă cu Petrolul Stoina.

Galerie foto



Vizualizări: 1,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: