Primăria nu va mai plăti încălzirea stadionului încă o iarnă

Primarul Marcel Romanescu nu vrea ca Primăria Târgu Jiu să mai plătească întreţinerea stadionului pe perioada cât acesta se află în administrarea Companiei Naţionale de Investiţii. De  la finalizarea lucrărilor la interioarele din stadion, Primăria a plătit încălzirea acestora pe perioada de iarnă în valoare de câteva miliarde. Edilul a acuzat reprezentanții CNI că întârzie nejustificat recepționarea noului stadion şi se teme că se va intra din nou în iarnă cu stadionul nerecepţionat.
 

Arena din Târgu Jiu trebuia să fie finalizată de trei ani, dar inaugurarea acestui nou stadion este tergiversată pentru că nu au fost demarate procedurile de recepţie a acesteia. Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a precizat că nu va mai achita costurile cu întreținerea stadionului pe perioada de iarnă dacă nu se vor grăbi procedurile de recepţie a stadionului.

„Stadionul este finalizat, nu se mai execută nici un fel de lucrări. De data asta le garantez că toată întreținerea stadionului o va plăti CNI sau constructorul. Cât voi fi primar, în condițiile în care nu se face recepția, toate cheltuielile le voi pune în seama Companiei Naționale de Investiții și a constructorului. Nu știu cum o să-și împartă aceste obligații, dar nu pot să-mi asum niște cheltuieli, în condițiile în care ceilalți stau și așteaptă. Nu știu ce așteaptă,e vorba de câteva miliarde, pe perioada de iarnă, pentru că trebuie să ai asigurate condițiile, ca să nu se deterioreze lucrările executate”, a spus primarul Marcel Romanescu, care se teme că va veni din nou iarna şi Primăria va trebui să suporte din nou cheltuieli  de "câteva miliarde" cu încălzirea ale stadionului la fel ca şi în anii trecuţi.

Vizualizări: 1,305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: