Pandurii, eşec usturător la Chiajna. Reacţia lui Iordănescu!

Pandurii a pierdut joi seara în deplasarea de la Chiajna, primind trei goluri de la o echipă aflată la prima victoria din actualul campionat. Concordia Chiajna – Pandurii Târgu Jiu s-a încheiat 3-0, deşi la pauză tabela era albă.

Sorţii păreau să le fie favorabili pandurilor, câtă vreme Chiajna are un antrenor care nu mai este dorit la echipă, dar refuză să demisioneze. Jucătorii gazdelor nu au ştiut în ultimele două zile dacă Baciu le mai este sau nu antrenor, dar asta nu i-a împiedicat să câştige într-o manieră clară.

Primul gol a venit târziu, în min. 69, când Vasco a gafat incredibil la 8 metri de poartă, i-a pus mingea pe tavă fostului jucător de la Braşov, Constantinescu, şi acesta a marcat fără probleme. “La primul gol s-a rupt meciul”, avea să declare Edi Iordănescu după meci, antrenorul pandurilor evitând însă să îşi atace elevii în faţa camerelor de luat vederi, în ciuda supărării.

Al doilea gol al celor de la Chiajna a fost marcat de Purece în min 76, dintr-o centrare bună a lui Cristescu. Scorul final a fost decis în primul minut de prelungiri, când Pena a marcat în poarta lui Minhote, după o centrare perfectă de pe partea stângă a lui Bucurică.

Iordănescu: Am căzut mental

Edi Iordănescu, antrenorul pandurilor, a spus că echipa a căzut mental. „Am luptat până la final, dar încă suntem o echipă mică. Am căzut din punct de vedere mental. Am făcut schimbări ofensive şi am riscat. Evit să îmi critic jucătorii, dar ăsta este fotbalul. Îmi pare rău că am legat câteva meciuri fără să pierdem, aveam şansa să urcăm pe podium şi am dat cu piciorul la toate aceste lucruri”.

Iordănescu apreciază că scorul a fost prea dur. „Nu este uşor să pierdem cu 3-0, dar cred că este un rezultat fals.  Am luat goluri cu prea multă naivitate. Trebuie să facem nişte paşi mai mici şi să fim atenţi”, a spus Edward Iordănescu.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: