Stadion pentru antrenament din rămăşitele celui demolat

Autorităţile locale din Târgu Jiu iau în calcul construirea unui stadion de antrenament din rămăşiţele actualului stadion municipal. Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu, a precizat că nocturna şi toate celelalte echipamente electrice vor fi valorificate.

„Toate aceste materiale demontate, partea de scaune, partea de gard, împrejmuirea periferică, inclusiv suporţii metalici, vor putea fi folosite pentru un eventual stadion de antrenament care va putea fi realizat în municipiul Târgu Jiu. Din punct de vedere al valorii acestor echipamente, nocturnă şi fier, valoarea se ridică la aproape 3,2 milioane de lei. Sunt deja o serie de solicitări atât de la municipii, care sunt interesate de partea de nocturnă, cât şi de la alte stadioane din ţară”, a spus Marius Ionescu, directorul tehnic al primăriei Târgu Jiu.

Constructorul, prezent la Târgu Jiu

Constructorul care se va ocupa de ridicarea noului stadion municipal va fi prezent mâine la primăria Târgu Jiu pentru a purta discuţiile finale privind documentaţia necesară. „Pe data de 12 la primăria Târgu Jiu va fi prezent constructorul care se ocupă efectiv de partea de construire împreună cu proiectantul ca să avizăm lucrările finale, astfel încât proiectul să fie depus în vederea obţinerii autorizaţiei de construire”, a spus Marius Ionescu, directorul tehnic al primăriei Târgu Jiu.

Potrivit municipalităţii, va rămâne în picioare partea de hotel existent, care este al Ministerului Turismului, în partea stângă a acestui hotel se vor construi alte investiţii respectiv un nou hotel, spaţii, birouri, săli de conferinţă.

Cât priveşte modernizarea Sălii Sporturilor, Ionescu a precizat că licitaţia este aproape de finalizare la Compania Naţională de Investiţii. „La sala de sport suntem în faza de finalizare a licitaţiei la Compania Naţională de Investiţii. Se va lucra şi la Sala de Sport concomitent cu Stadionul Municipal”, a spus Marius Ionescu, directorul tehnic al primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: