Pandurii fac curăţenie în lot

Rămaşi să se bată doar în Liga 1 după eliminările din Europa League şi Cupa României, pandurii vor să scape de jucătorii care au lustruit banca de rezerve în tur.

Dacă la capitolul achiziţii e deocamdată linişte totală, pandurii se pregătesc să renunţe la jucătorii care nu au dat randament în prima parte a sezonului.

Doi spre Cluj, unul spre Botoşani

Pustai a păstrat un lot de 26 de jucători pentru sezonul de toamnă, unul în care pandurii s-au bătut pe 3 fronturi, Liga 1, Cupă şi Europa League. Cum gorjenii au ieşit deja din Cupă şi Europa, antrenorul va face curăţenie în lot pentru cele 15 meciuri rămase din retur. Primii plecaţi se ştiu deja. „Cristea este în ultimele 6 luni de contract, are dreptul să negocieze cu alte echipe. Brata e împrumutat la Corona Braşov până la vară, dar sunt discuţii între noi şi U Cluj ca să-l cedăm acolo în retur. Acum totul depinde de înţelegerea dintre U Cluj şi Corona. Suntem în discuţii să-l împrumutăm şi pe Lazar la Botoşani. Cred că e normal ca să meargă undeva să apere, în proporţie de 90% se va parafa această înţelegere. Este un portar tânăr, de mare perspectivă şi ar fi bine să apere meci de meci. Am găsit înţelegere la Botoşani şi probabil va evolua acolo până la vară”, a spus Pîrvulescu.

„Vor pleca jucătorii care nu prea au jucat sau care nu au dat satisfacţie. Pe unii încercăm să-i împrumutăm, pe alţii să-i vindem. Cu siguranţă vom şi aduce jucători, dar până nu semnăm cu ei, nu vă pot spune nume.” Eugen Pîrvulescu

Posibilă listă – pe lista plecărilor ar mai putea apărea câteva nume de jucători care au evoluat puţin sau deloc în tur: Adrovic, Sipo, Rada, Ciucur, Predescu, Paulinho sau Rubio

27 – ianuarie este data la care se va deschide perioada de transferuri în Liga 1. Aceasta se va închide pe 24 februarie

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: