Pandurii, fără datorii la stat

Clubul Pandurii a reuşit să-şi plătească datoriile la stat şi primele jucătorilor. Florin Cârciumaru, reprezentantul primăriei în AGA, spune că, în cel mult o săptămână, vor fi plătite şi salariile restante. Cârciumaru susţine că, după plăţile făcute, starea de spirit a echipei este una foarte bună. Edilul local speră ca Pandurii să ocupe locul al doilea sau al treilea, ceea ce ar însemna bani pentru menţinerea echipei pe linia de plutire în campionatul viitor.

Florin Cârciumaru, reprezentantul Primăriei Târgu Jiu în AGA Pandurii, dă asigurări că, în cel mult o săptămână, se vor acorda şi cele trei salarii restante. „Am făcut şi facem eforturi în continuare pentru a acoperi partea financiară. Săptămâna trecută am reuşit să achităm la zi datoriile la stat, să achităm la zi primele, urmează să acoperim şi partea financiară necesară pentru a ajunge la zi cu salariile. Din câte ştiu eu, suntem cu o restanţă de trei salarii, dar se rezolvă şi această problemă”, a declarat Florin Cârciumaru.
Primarul speră ca Pandurii să profite de această şansă istorică şi să termine campionatul în primele trei, rezultat care ar aduce bani astfel încât echipa s-ar putea menţine pe linia de plutire în campionatul viitor. „În momentul de faţă, după aceste plăţi făcute, starea în sânul echipei este foarte bună. Chiar am discutat sâmbătă cu Săpunaru, cu Hora, sunt optimişti, sunt mulţumiţi pentru ceea ce s-a rezolvat, dacă ne raportăm la situaţia celorlalte echipe, cu probleme mult mai grave. Mergem cu fruntea sus la Severin, să avem şi spectatori foarte mulţi pentru că într-adevăr avem o şansă istorică de a fi pe locul II, pe locul III. Nu cred că avem şansă la primul loc, dar la locul II, locul III avem şanse, iar asta înseamnă bani, bani foarte necesari pentru menţinerea pe linia de plutire a echipei în viitorul campionat”, a mai precizat Cârciumaru.

Vizualizări: 403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: